|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) Komp se restarta
U pitanju je sledeća konf.: athlon 2000+ MB. gigabyte 7Va 512 ram GF MX440 64 MB Problem je u tome što se komp. restartuje sam od sebe, iz skroz nejasnih razloga. Nekad nakon 5, 10 min , a nekad nakon par sati. Nakon restarta pojavi se info o serious erroru. Da li neko može da mi kaže u čemu je problem, a kako da rešim ako je moguće |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može biti milijun razloga - cooler od procesora zaštropam prašinom, problem s napajanjem, pukle vindoze,... Trebao bi testirat komponentu po komponentu da bi imao jasniju sliku.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pa to je počelo da se dešava od kad sam ga malo usisao ,kuler je ok njega sam proverio , ali nisam siguran što se tiče memorije. izbacuje mi ovakvu grešku : BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804DC249 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 e sad ja ovo baš i ne razumem , osim servis pack 2, i ono što me navodi da sumnjam u memoriju je to što piše" Product : 256_1 ", kao da nešto nije u redu sa jednom memorijom, pošto imam 2X256 |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
PROSTO DA NE POVERUJEM ,ALI JE DEFINITIVNO PROBLEM BIO U KAV 7!, piratu. kad se malo bolje setim nakon AVG , s kojim sam bio nezadovoljan , našao sam key za KAV 7 i stavio njega odmah, pošto je meni KAV neprikosnoven , dok nije počelo ovo sa klučevima. sad radi OK, jedino neznam koji AV da stavim, ima li neki savet ? |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Dejan_ng pogledaj malo ovaj problem ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma Olymp, razumijem ja tebe, ali Bože dragi, nemojmo živjeti u utopiji da ne postoji ilegalan software na ovim prostorima. On nije prekršio niti jednu točku pravila sa time što je rekao da ima piratski AV... Ovo se ne smije;
![]() Smatram da su pravila foruma po tom pitanju popriličo rigorozna za mjesto gdje živimo, ali to ne znači da ih moramo još dodatno pooštravati... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|