|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Evo jedan link koji će,vjerujem,biti od velike koristi svim budućim (a i sadašnjim) korisnicima ATI-jevih modela iz naslova (i nekih iz 2600 serije). Naime,ne podržavaju sve kartice hardverskom konstrukcijom opciju iz naslova,pa pripazite šta nabavljate ako planirate prćkati po voltažama ![]() Stvar je vrlo jednostavna & da se provjeriti prije kupnje kartice brzinskim pregledom kartice,no tko-šta-kako,čitajte ovdje Nadam se da će biti od pomoći... ![]() Btw,ako modovi smatraju da ovo treba u OC podforum,prebacujte samo... LP |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Čini se da je pred vratima nova verzija ATiToola, s podrškom za softversko mijenjanje voltaže u 38x0 seriji ![]() Bilo je i vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hm, cini mi se da sve referentne imaju podrsku za dizanje napona, a i mnoge nereferentne. Tamo vidim prilicno malo kartica koje ne podrzavaju softversko dizanje napona. Mrsko mi sad svoju vadit iz masine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ak fan konektor ima samo 2 žice to je već dobra naznaka da kartica nema kontrole okretaja venta preko BIOSa. No to još uvijek ne znači da kartica nije ili ne može biti tiha, ili da ne hladi dobro ... sve ovisi kakav su hladnjak gore stavili, regulacija se brzo složi putem adaptera ili potenciometra ![]() Recimo da meni plavi Sapphire ne ulijeva niti malo povjerenja što se hlađenja tiče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tu se radi o regulaciji napona komponenti kartice (čip, mema, regulacija), a ne o regulaciji venta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
cimerova sapphire 3870 horizontalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Da,pripazite pogotovo vi sa Powercolor-om,Club3D i Gigabyte-om...Sapphire je,koliko je do sada poznato,bez "vertikalnih" ![]() Baš me zanima koji će udio "vertikalaca" (i kojih) biti prijavljen kod nas. E,da,i moja Sapphire-ovka je horizontalna ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Neke nove vijesti možda? Kad ce novi Atitool? Da ja svoju doteram do 1000 MHz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|