|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Xp problem
Koristim XP SP1 i imam sljedeci problem: Kada mi se dize sustav sve ide lijepo uredno i onda kada mi dode u Win jednostavno komp ne zeli nista napraviti bar minutu.Sta god stisnem on stoji i ceka minuticu i onda uhvati sve to sta sam stisnuo za minutu kada naglo proradi. Znaci ne digne mi se niti antivirus,sve stoji ko da je zablokiran. A to mi se isto dogada ako ne stisnem na svoj account nego recimo gledam account 2 minute i udem u WIn onda radi normalno.Znaci neovisno da li sam stisnuo account ili ne on stoji minutu.... Ako reistaliram WIN da li mi sve ostaje isto,znaci ne moram ponovo instaliravati igre,programe i sl. THANX!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
da li imaš mrežnu karticu ili onboard-mrežnu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Eh, majstore Čobi, preduhitrio si me. Samo bi dodao da ti reinstalacija preko postojećeg stanja neće puno pomoći. Reinstaliraj načisto, ali onda će trebat i programe, igre...ponovo. To samo u slučaju ako ti ne pomogne ovo s mrežnom karticom. Ako je imaš,a ne koristiš, disejblaj je.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pogledaj Event Log, System log...pretpostavljam da kašnjenje uzrokuje neki servis koji se ne digne od prve. Ja povremeno (više i ne obraćam pažnju) imam sličnih problema s AVG antivirusom, počeli su nakon instalacije SP1. Možeš probati u Adminstrative Tools->Services disablirati pojedine "sumljive" servise pa gledati kao to utječe na brzinu dizanja windowsa, no pazi što radiš.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kriva je mrežna ziher!
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne bi te nikada pogodili u cemu je bio problem! Pa naravno mrezna,je netko spomenio mreznu ili mi se cini... ![]() Evo izvadio sam je van i lijepo se dize... Hvala na pomoci! Svima ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
..nakon reinstalacije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |