|
![]() |
#1 |
Product Of Croatia
Datum registracije: Sep 2002
|
Kućna mreža // WLAN
Imam nekoliko pitanja: Numero uno mreža bi mi služila za komunikaciju sa frendom ako i komunikaciju unutar same kuće. 1. Kako WLAN stoji sa sigurnošću? 2. Imam DCM xnet... Kupim samo wirelles router i to uturam Dcmov kabel i Im se to go? 3. Gdje mogu WLAN opremu nabaviti povoljno u Zagrebu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Kućna mreža // WLAN
1. Kako WLAN stoji sa sigurnošću? NE NAJBOLJE, ALI ZA VEĆINU NEPROBOJNO AKO ZNAŠ KAJ RADIŠ 2. Imam DCM xnet... Kupim samo wirelles router i to uturam Dcmov kabel i Im se to go? NEMAM PA NE ZNAM PA DA NE PROSEREM 3. Gdje mogu WLAN opremu nabaviti povoljno u Zagrebu? BOA, (da baš toliko ne pizde na mene) EL-MA Kurtelj ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
wirelles router koji na sebi ima rupu za kabelski modem
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Gle ak ti nekaj znaći ja na ormaru imam LinkSYS WRT54G AP koji u sebi ima CISCO (to nekaj znači ![]()
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
WAN
nemojte ljutiti Black Dragona, covjek ima jako kratke zivce i jako duge nozeve ![]() na linksys-u wrt54g imas WAN port, za pristup netu svim mogucim broadband tehnologijama (DSL, Cable i slicno) radi bez greske, mozda cak neces morati ni konfigurirati nista... ako treba, lako se konfigurira... sto se tice sigurnosti wirelessa, ovaj linksys ima WPA podrsku koja je daleko bolja od WEPa pod uvjetom da koristis AES enkripciju... ako zelis wireless cliente, pobrini se da imaju kartice koje podrzavaju WPA inace nista od sigurnog wireless-a pozdrav... shoooot the noise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Product Of Croatia
Datum registracije: Sep 2002
|
Ok, nisam neki veliki tech wiz i koliki bi bio problem složiti ovo s mojim trenutnim (ne)znanjem? Ima li negdje na netu nekakav text vezan za wlan/lan mreže te instaliranje istih? Thnx na odgovorima...
![]() |
#7 |
Premium
|
To se radi tako, da kad nešto kupiš pročitaš uputstva! ![]() Vjeruj mi to jako djeluje.One brze juhe sam naučio radit pomoću uputstva na vrećici!
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Imaš u Mreži, mislim broj 1/2 od ove godine, članak o konfiguriranju + test nekih uređaja. Dobar za početak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|