|
![]() |
#1 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
DVD ROM problem
Prije par dana kupio sam liteon sata dvd rom i kada sam ga spojio u komp, znači na napajanje i na satu on uopće nije reagirao i nije ga bios prepoznao, da li je to problem u dvd romu ili moram nešto u biosu podesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Provjeri dal ti je upaljen taj sata kanal, možda ti je disabrlan u BIOSu i provjerri da je ugašen RAID, hardovi to mogu i neprimjetno progutati ako im je upaljeno ali prže ne..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
SATA kanal mi je sigurno upaljen jer sam DVD spojio tamo gdje mi je pržilica radila, gdje da isključim RAID? Da li bi on trebao radit samo na napajanju, baz spajanja sa SATA jer mi se uopće vratašca ne otvaraju, kao da nema struje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm ako je bila uštekana tamo prža koja je radila onda mora i ROM očitp je neispravn, mora otvarati vratašca i bez da je uštekan data kabal...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Isti problem i kod mene samo mi sad nijedan cd-rom nece da radi. Znaci kupio przilicu ustekao sve i neradi, zatim vratim stari cd-rom i neradi ni on. Prije sve radilo normalno. Vratasca se otvaraju samo dok jos neudje u windows komp. U biosu mi neprepoznaje nijedan cd-rom. Probao sam resetirat bios i opet nista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|