|
![]() |
#1 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Powercolor X1950Pro vs Sapphire 1950Gt
dvoumim se izmedju ove dvije kartice, ako bi uzimao prvu, uzeo bi ju iz ve-mila, ova a ovu drugu prodaje frend za 600kn, stara 4mj, nije Oc-ana, sad me zanima koja je isplativija.... ....komp inače koristim za gejmanje, obradu slika(ps), videa, multimediju i tak.... ostatak konfe: E4500, P35-Ds3L, Forton 400W Pnf, Ocz ddr2 2Gb x2, Samsung 250Gb..... zahvaljujem se unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sapphire |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja bi ipak pro , je skuplja ali ac2 je na njoj , tiha je i hladna sa njim , a ove probleme sto navodis za vent i senzor se odnose na powercolor x1950gt koja nema senzor pa ni kontrolu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
smeghead
|
Citiraj:
![]() U svakom slucaju ja bi se odlucio na Pro verziju ako ne mislis clockat, a ako mislis onda idi na GT verziju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
ac2 je 100% i na ovoj 256mb kartici , iako je na netu druga slika , kupovao sam ih vec dosta puta u zadnjih par mjeseci , jednu sam i imao koji tjedan , odlicna kartica za tu lovu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() Pro je sama po sebi serijski jača od Gt-ice, tak da bum ju čisto malo clocal, ništa previše, brijem da bu mi u tom slučaju Pro ok ??? kaj vi brijete ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzmi pro, nejde baš previše al je jača od GT i ne klokana...a i ima AC2 na sebi pa si sa tišinom i temp bez brige, ja sam je dobio 628/750 max, i to se je osjetilo u igrama! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja ti savjetujem Sapphire. Imao sam tri komada u rukama i sva tri su isla jako dobro. Ja sam na kraju dobio najslabiju koja je isla na 645/800 dok je najbolja (koja je zavrsila kod brata) isla na 685/800. Kako su u biti isti chipovi na Pro i GT savjetujem da kupis onu koja bolje ide. Ovih 628 od Pro verzije je OK u odnosu na defoult od 575MHz ali GT sa svojih 500 na 650MHz je definitivno bolji izbor.
![]() |
#13 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Čekaj, frend ti hoće prodat GT za 600kuna??? Pa tolko sam ja dobil za svoju PRO....koji frend ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
|
Steta sto ne idu sve safirke tak u visine, to su valjda isle prve serije , ja sam imao dvije sad u 12. mjesecu iz hgspota i jedna je isla sa 500/1200 na 630/1530 , a druga 'samo' na 600/1450 , klokanje je uvijek lutrija jer ne znas na kaj ces naletiti . ak ti frend spusti safirku , i to na nekih 500kn - onda ju uzmi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
600kn za polovnu gt je puno,jer nije ni nova puno skuplja trenutno. powercolor nisam imao ali sam imao saphirku i meni je bila nečujna,dizao sam ju sa ati tool-om i išla je 580/670 bez problema,dalje mi se nije ni probavalo jer je bio stock hladnjak na njoj ali na tom taktu mi nije prelazila 61 pod opterećenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
sam svoj aka
|
da, kloknut ću ju sasvim malo, tek tolko da nije na defoultu, a ovo 630/750 je ok, nego kopka me nešto drugo, neznam dal dolazi točno taj hladnjak sa slike ili onaj sa slike od Gemmya ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Why so serious
|
Ak, kupuješ u Vemilu dolazi AC2 to je onaj veliki i jako dobar hladnjak, nema drugih u vemilu. Ja sam tam kupil i dobil taj, ak uzimaš pro dobivaš taj. Ubiti kad ti lik daje kutiju videl budeš, pa se lako predomisliš ak ti ne paše! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
sam svoj aka
|
aha, ok....pa to me je ubiti i najviše zanimalo, jer vidim na slici je jedan, a svigovore da dolazi sa drugim (AC2), pa me malo zbunilo, ok onda ću uzet tu.... ![]() Edit: a šta mislite o ovoj, ista je ko i od frenda, samo što je Peak, ja bi najradje nju uzeo kaj vi mislite ??? sigurno sebolje cloca od Pro, a i jeftinija je, mogu si onda i za koji mjesec stavit drugi hladnjak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
|
imas malo vise o toj peak u drugom topicu , uglavnom clan koji ju je isprobao veli da vent zuji poprilicno ... cijena joj je vrlo korektna , mislim za tu lovu neki zuji koliko oce ionako u igrama se nece cuti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|