|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Grafička ne prepoznaje monitor??
Imam problem nove komponente kupljene i spojio sve i spoji monitor preko DVI adaptera i grafičku i kad upalim komp pise no video input?? Grafička radi sve al ne očita neznam šta je??izgleda da je neispravna čim neće?? Jel imate vi koju ideju?probo sam izvadit grafu i ponovno stavit i nece! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi li probao drugi kabel/monitor? I jesi li spojio dodatni strujni prikljucak pci-e na grafu (ako ima)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ispravnost grafičke, DVI adapter?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi bilo kakvu drugu grafu i samo kabel od monitora ubodi u nju, grafa ne mora ni biti u kompu. Ako monitor ode u stand by, znači da je on recimo ispravan, a ako ne ode, onda imaš problem s kabelom ili adapterom, a možda i samom grafom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
* grafička nema dodatno 4-pinski napajanje * DVI adapter je ispravan probo sam na starom kompu i radi i kabal isto valja * Monito ne ide u Stand by nego radi on normalno saom pise no digital input tako nesto kao da kabal nije spojen! mislim da grafička je neispravna probat cu ako uspijem nabavit drugu PCI-express pa ubaicm da vidim dali ce onda radit! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|