|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
sata driveri
trebam sutra instalirati prijatelju win xp, a na ploču MBO GIGABYTE P35-DS3R stavljam sata dvd pržu i sata hitachi hdd. E sad pošto moj cd sa integriranim sata driverima ne funkcionira, a svi driveri za taj chipset su .exe molim Vas potvrdu da li se može u biosu prebaciti na takvoj ploči u ide način rada i nakon instalacije windowsa instalirati sata raid driveri koji su naravno .exe ekstenzija?
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
http://downloadcenter.intel.com/filt...4&submit=Go%21 Baci pogled na ovo di piše 32 bit floppy - stavka dva... ![]() Inače ide i u IDE mod AFAIK ali nisam je imao pa nemrem apsolutno tvrditi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve šta ti treba je ovo (F6 opcija): GIGABYTE SATA2 RAID Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) O.S. : Windows 2000,Windows XP,Windows Server 2003 Enterprise Edition 32bit,Windows Vista x86 (32-bit) 1.17.28.0 0.06 MB Download Web page S tim napravi potrebni floppy En' ti štucanje foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
ma to!...sata u IDE ...to je to...a šta se tiće integracije sata drivera u winse sa nLiteom to sam več radio sa mislim Via driverima i to po njegovim uputstvima i sve je bilo ok, ALI driveri su bili sa TXTSETUP.OEM-om a ne .EXE, a niti imam floppy, a i neda mi se z******** ako ide sve u IDE onda piknem exe,restartam i enejblam u biosu..i ćao đaci hvala na odgovoru,pozdrav
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U onoj temi, a i u uputama koje dođu s driverima, imaš objašnjeno kako ćeš drivere izvući iz tog EXE-a. Nije teško pa potraži... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|