|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Jeli pametno,za pocetak,posto mi je chieftec uskrsnuo,kupiti noname napajanje od 400w za 52 kn ? ![]() Danas mi stigla moddana radeon 9800 pro i hdd 80gb maxtor 8 mb keša,imam sve fali mi samo0 napajanje i cooler za proc... Imam priliku za 100 kuna kupiti napajanje no name 400w i cooler coolermaster DP5-6I31D do 3200+ za 30 kn,sve novo,iz mds-a... Moze li to šrot napajanje unistit sljedecu konfu: Mobilni Barton 2500+ Abit nf7 kingmax 256 mb ddr 433mhz 9800 pro modded iz linksa hdd 80gb 8 mb keša,obican-ATA... przilicu msi dvd LG asus isdn i to bi bilo to... Uzeo bih to napajanje i taj kuler za pocetak...should i go for it? ![]()
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ... trebalo bi raditi - koliko stabilno u slučaju OC-a je priča za sebe ![]() Sva su ta napajanja lutrija - neka rade dobro, a nekad nikak. Ipak - cijena je povoljna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Neko vrijeme ce raditi kao 2500+,a ako mi coolermaster dozvoli mali oc,ja cu ga rado iskoristiti ![]() OK...cekao sam neciji odgovor sad idem u shoping ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Jeli pametno?molim savjet...
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
1. april je prošao. A za slučaj da si ozbiljan... Ma nemam riječi... DA, ŠROT NAPAJANJE MOŽE UNIŠTITI KONFU!!! Jedini razlog zašto nisam napisao KONJU JEDAN BLESAVI je jer te ne poznam osobno pa te nisam htio vrijeđati. ![]() Kupi nešto normalno, em ćeš ga kasnije lakše prodati, em ćeš biti malo sigurniji da ti neće pobit komponente. Jesam li ikad pričao priču o prijatelju koji je u HGŠrotu kupio MS napajanje koje je skurilo SVAKU, ali SVAKU komponentu (uključujući miš i tipkovnicu) osim samog sebe, pa ga je frend sa čekićem preuredio? A Paske, ti šuti, tebi ni 480W Tagan nije bio dobar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Re: Re: Jeli pametno?molim savjet...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Sad je dilema dal da to sve spojim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Vratio napajanje,vratili pare...problem rjesen ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Spoji, valjda će raditi. Imaš garanciju na komponente, pa ako bude sranja... 90% da neće biti problema, ali nikad se ne zna s MS napajanjima, čak ni oni u HGŠrotu ih ne preporučuju za malo bolje konfe, čuo na vlastite uši. E,da, samo još jedna stvar. Možeš mi reći kolike snage ima po railu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
evo kupio taj igloo 2411! pa i nije tako loš! mislim tak da mi je stao na matičnu ! bokte kak je velik! jako je tih i dobro hladi moji celeronček! sutra najvjerovatnije idem po drugog tulca 1400 nemam para trenutačno za veča ulaganja! štedi se za sredit motor!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|