|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Komp ne pali
Slozio novi komp i ovako kad ga upalim pale se ventovi od napajanja i CPU-a i komp pocne delat a monitor nista, blinka ona lampica ko i da dalje ceka da se komp upali ko da komp nije ukljucen Probo sam na LCD-u i na CRT-u i kod oboje isto maticna i grafa su EVGA GEFORCE 7600gs PCI-E ASROCK s775 Conroe1333-DVI/h R2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
To su dijelovi koje je od mene kupio i 100% su radili kad sam ih izvadio. Pažljivo izvadio i odmah zapakirao. Pitanje: Jel možeš u bios? Ne da sam zaboravio postavit sve na auto(mada ne vjerujem) Probaj bios reset. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ne zeli se uopce upalit monitor kuzis a obadva delaju ko urice i sad sam pred ovim 22" LCD-om, nekaj ***e grafičku a nisam tak glup da neznam spojim kabel s monitora na komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Koji proc je uopće na toj ploči(ne da ga ploča ne podržava) Da nisi zaboravio onaj 4 pin konektor na ploči? Probaj bios resetat(ili jumper ili baterija van) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stavio sam sve, proc je E2140, koja je fora s baterijom? kad ja pokrenem komp da onda ju zvadim ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
cini mi se da su pinovi malo fulavaju i dvoje njih su prakticki slijeplijeni bili no nikak da sad to pravilno izravnam, ideja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
?? koje pinove ti misliš? Jesi izvadio bateriju? Ak misliš na one metalčiće oko baterije to tak treba bit da bi držali bateriju. Zakaj ravnat? Samo umetneš bateriju i čvrsto ju pritisneš unutra. Da smo se sjetili bila bi i druga mogućnost(ima jedan jumper pomoću kojeg možeš bios resetat) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
nene mislim na kontakte izmedu maticne i cpu-a to je malo na hero bilo, sad imam nesto vremena pa cu izravnat to |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Kak na hero?? Pa bili so svi u redu dok sam izvadio svoj proc. Nisi pazio kod ugradnje svog ili kak su se sad izvijali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
izvila su se dva ali to sam malim serafcigerom javio slikao sliku i uzumiro do jaja i vidim da je sve taman kak treba biti ali neide. Morat cu se javit nekom da testira CPU jel je valjda maticna ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo na drugoj maticnoj je isti problem a jucer je kupljena u adm. sve je novo osim proca koji 100 posto radi i kucista, i da svi ventilatori vrte |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo vam podaci MBO:ASRock ConRoe1333-D667 R1, 945GC,s775, FSB 1333 CPU: E2140 PSU: 350 watt Fortron HDD:HDD Samsung 80 Gb, Serial ATA II, 7200rpm, 8Mb cache, SpinPoint probo s integriranom i sa pravom grafickom karticom...Dal ima ko ikakvu ideju |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a da nije ipak do memorije...? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|