|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Problem s novim diskom - WD 160 GB 2.5"
danas je cimer kupio disk - WD 2,5" od 160gb...onaj koji ima svoju WD ladicu. i kopirao je filmove i polako punio disk, sve super radilo. sad malo prije ide spojiti disk kad ono poruka .... Unknown device i kao instalira ga ... i onda USB device not recognized disk radi i svijetli ali ga komp nemre prepoznati...isto je dok spoji i na svoj i na moj laptop... moze li biti problem što on nema naviku da dok odspaja disk/stick, da ode na safetly remove... ? Što da radi? ima 5 god garanciju na disk, ali ga je tek danas kupio...a znate kak je to kad se odnese tko zna kad ce ga dobiti nazad. ali ak nie veliki problem, da ga sprobamo osposobiti... ![]() Hvala!
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da tvoj cimer bi definitivno trabao navući tu naviku da ne čupa na živo mass storage iz USBa, spalio si je ladicu a možda i sam disk, kad će dobit novoga neznam, zapravo ja mu niti nebi dao novoga... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Ta funkcija tu nije bez veze ili glavno da se ima za klikat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
kaže da mu se je smrzo laptop dok je gledao jedan film i onda je samo odspojio disk. pa dok ga je ponovo spojio...to se je pojavilo.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Vece, imam problem danas sam kupio Wd-ov 2,5" Portable disk 250Gb, problem je u tome sto je prijenos podataka jako spor, npr, probacujem 1,55Gb podataka s kompa na hdd, i taj proces traje 47min, sto je jako puno, bio bih jako zahvala kada bih netko znao zasto, hvala, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tesko da je itko ovdje vidovit pa da ti moze reci zasto... bez da navedes osnovne podatke tipa koja konfiguracija je u pitanju, koji OS, nacin spajanja itd, tesko da ces dobiti pomoc.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|