|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
radeon x1650 - problem kod igranja
problem je slijedeci: imam igru crysis i gore u naslovu navedenu grafičku karticu, sad ja u grafickim postavkama u igri stavim sve na MEDIUM... i igram 5 minuta samo odjednom mi se pojavi: upozorenje!!! vaša grafička kartica ovo ne može podnijeti, previše je ugrijana molimo vas da isključite programe koji ju toliko terete (tak nekak piše, ovo je prijevod s engl.) pa vas pitam da li bude kaj pomoglo ako stavim jos neki dodatni ventilator da ju hladi? ili kaj vi preporucate(samo nemojte ono u smislu kupi novi grafulju itd.)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak vidi je li cooler čist, tj. je li ima prašine ili ostalih nečistoća. Ako ima, očisti ga. Dalje, preko ATI Tray Toolsa ili Riva Tunera joj samo za test stavi vent na najveću brzinu, ako je to uopće moguće, i uključi praćenje temperature. Pokreni Crysis i testiraj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego,kao sto ti je Domy rekao,probaj ocistiti cooler,ali,te x1650 se griju nenormalno(znam kada sam imao X1300XT=isti cip),pa ne znam da li ce toliko pomoci micanje prasine,probaj stavit neki 80mm na nju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|