|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
WG311v3 i Vista problem
dakle... ucinio sam sve sto mi nalazu uputstva, instaliro software, i ubacio karticu, no kad ukljucim windows kaze mi device failed to install, dok sve ostalo se fino konekta i ready to use, radi se o konfi iz moj komp gledo sam na netu, kaze da ovi driveri savrseno rade sa vistom bla bla... e sad molim nekog ako zna pomoc neka brzo pomaze, XP ne dolazi u obzir zato sto mi treba vista... na prethodnom kompu sa XP SP2 je radio, a taj komp je bila nevidjena kanta, tako da mi stvarno nije jasno u cem je problem, cak sam reinstallo vistu -.-' probat cu instalirat update za vistu cim nabavim 15 metarski kabal do routera, a do tad ako netko zna u cem je problem nek hitno pomaze jer sam bas danas dobio flat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Netgear WG311? Jesi najprije potražio info na njihovim stranicama? Jesi probao sa zadnjom verzijom drivera (Version 3.0 Oct 18, 2007)? Možda imaš sreće pa se kartica "kolje" s nekim drugim hardwareom u tom slotu, probaj prebacit u drugi slot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
iso sam i na njihovu stranicu, kaze da sve radi super sa vistom... trazio sam drivere nisam naso NOVE, al pogledat cu opet da se nisam zaletio, mijenjo sam PCI slot na maticnoj, i jos svasta, veceras cu updateat njihove drivere novima (ako ih ima) pa onda vistu, pa pokusat ponovno, ako ne bude radilo cini se da ide na trznicu -.-' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|