|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
problem sa spajanjem audio front konektora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
4K FTW
|
bump ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa ljepo hebote sve ti piše... Ovo di piše Spkrout L (s casea) spojiš na Aud-out-L i Backout-L, Ovo di piše Spkrout-R na Aud-out-R i Backout-R, Gnd na gnd između ta dva... To su ti izlazi za zvučnike koji kad nema ničega uštekanog u prednjim utičnicama su kratkospojeni pa prenose signal iza na panel na matičnoj... Onda ako ti treba i mikrofon ulaz spojiš Mic-BIAS na mic power i mic-in na mic i onaj drugi gnd na gnd, a +5V ti netreba...
![]() |
#5 | |
4K FTW
|
Citiraj:
p.s. ima li veze što koristim zvuk preko zvučne CL audigy a ne integrirane na matičnoj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
4K FTW
|
kao prvo, meljem ga u ovom postu, ko pravi mlin ok, stupid od mene ali kako onda da sve to skupa spojim da mogu koristit skype, i tv karticu bez da moram stalno iza kučišta prčkati s kablima i ištekavati ih? ima šanse da te prednje konektore spojim na tu zvučnu? na njoj ne vidim pripadajuće konektore :/ CS audigy: na audio izlaz sam stavio onaj T konektor i na njega spojio zvučnike i slušalice ALI zvučna ima 1 line in/mic zajednički ulaz, na koji sam stavio mikrofon. pa ako želim gledati tv, moram iza kompa iskopčati mic, i ukopčati kabel za tv karticu. donekle bi problem riješilo to da mogu staviti dva t konektora (1 za zvučnike i sluške, 2 za mic i tv zvuk) ali su ti konektori predebeli pa trebam tanje konektore. dal budem bratu lemilicu u ruke, i iz chopoteke onaj kabel od 2,5 metra nek se on igra s time i nešto iskemija a u 3 krasne i s kablovima i konektorima..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Moguće je koristiti i dvije zvučne u isto virjeme ali treba malo podešavati sustav ako to pitaš, a ako ti nije upaljena tj ne koristi se onboard zvučna, a ti na nju kopčaš izlaze fakat mi nije jasno kako očekuješ da radi???? Taj konektor koji prekida unutra samo prekida tj spaja iza na stražnje izlaze i da tamo nemaš niti front audio out spojen koji prekida stvar niti jumpere koji su defaultno tamo nebi uopće imao zvuka iza kad bi upalio zvučnu makar da sve uključiš drugo i instaliraš, dakle ako oćeš palit gasit onboard zvučno to se nemrre tako napravit jer to samo fizički (pre)spaja izlaze kad signal već napusti zvučnu zato ako ti treba je fino upali podesi u sound propertysima i aplikacijama kaj koja da koristi i radi ljepo...
![]() |
#9 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() onboard je enablana u biosu, ali ništa nije ukopčanu na nju. razumijem razliku, i znam da mogu koristit obje, i ro sredit u opcijama ali to meni nije cilj. cilj mi je bio spojit prednje konektore na CS zvučnu moja greška što sam mislio da ako spojim prednje konektore na one na matičnoj da će se zvuk nekako prebaciti na creative labs zvučnu... dok je to bilo za onboard - jesam li sad dobro rekao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Line out s integrirane spoji na line in od Audigy... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|