|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) XP ne vidi IDE HDD
dakle iz jedne konfe sam izvadio ide hitachi 160gb koji je služio za pohranu i stavio ga u drugu konfu također da služi za pohranu ali kada sam ga stavio xp ga ne prepoznaje... imate kakav savjet? ploča je 965p-ds3, sistemski disk je sata hitachi 160 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Postavi jumper na master.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Mozda je IDE kanal taj iskljucen u biosu ili krivi mode postavljen sa jumperom. Ne na master ako je za pohranu. Stavi ga na CS - cabel select ako je jedini na tom kabelu ili na Master/Slave ako kombiniraš sa drugim uređajem (CD/DVD). Obavezno na secondary IDE prikljuci ako si u mogucnosti. Moj savjet: secondary kabel i CS mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dakle totalni sam idiot nisam dobro ubo kabel u ploču ![]() svejedno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ti si dobar, ja sam danas kod mene u servisu radio na 3 konfe i ubodem usb stick u jednu i trazim ga na drugoj ![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
desilo se i meni danas kad sam mijenjao jumpere ![]() Citiraj:
![]() ![]() EDIT BY MOD: Za citiranje više postova koristi Multi-Quote tipku. |
|
![]() |
![]() |