|
![]() |
#1 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
(riješeno) Leadtek TV2000 Expert neće drivere
Naime ustekam karticu uredno u slot u kojem je radio SkyStar2 i nece joj instalirati driver...nadje Multimedia Video controller, ali nece uzeti drivere niti s CD-a, niti nove s neta skinute...ima tko koju drugu ideju osim da je kartica odapela papke? ![]() EDIT: Everest ju prepoznaje, ali ostaje unknown device... Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 26.01.2008. u 10:57. Razlog: rijesen problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Prvo pobriši ako je ostalo nešto od prethodne kartice, a što se tiče instaliranja drivera za Leadtek TV2000 Expert, tu je samo potrebno pokrenuti auto play nakon ubacivanja cd-a, klikneš na opciju Win Fast TV capture card. Pričekaš da sve lijepo instalira, i nakon restarta wina samo podesi karticu i skeniraj programe. Znači ništa instaliranje drivera iz Device Menagera, nego direktno sa CD-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A u nekom drugom PCI slotu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
3.14zda ®
|
Eto, i ja sam prvo probao te koje ti navodis...i nece...pa onda one s CD-a...ne prepoznaje ju CD u opce...i onda mi ex-vlasnik da link sa WHQL driverima s LEadteka i s njima sljaka...ne kuzim bas, ali eto, tako jedino hoce. Bit ce da joj je netko nesto po EEPROMU mijenjao dok ne prima sve drivere ili su moji Windozi vec zbrkani pomalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|