|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Softverska promjena brzine venta na NF7-S rev 2.0
Ok, kako dovraga promjeniti brzinu venta pomoću programa. Pokušao sa FanSpeedom i RDAVCoreom i ne kužim kako? edit : Sa FanSpeedom mi ipak radi, ali na potezu od 6-21 (raspon 0-255). Mislim, ono... ![]() Ima netko prijedloge? Zadnje izmijenjeno od: Sky. 13.04.2004. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim da ovisi od ploce do ploce. ja pred jedno god dana kad sam isprobavo fanspeed sjecam se da moja ploca nije bila podrzana, pa se nisam cudio sto ne radi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ovo postaje luna park. Sad mogu rihtati vrtnje CPU i Chasis fana, ali mi ne prepoznaje Power fan (naime, ni AbitEQ ni FanSpeed ga ne prepoznaju, ali ga AIDA32 uredno prijavljuje ![]() Ma tko je tu lud? (osim mene, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a jel mogu ja mijenjat softverski na Epox 8RDA+ rev 2.2 brzinu ventova? probao sam skinut i FanSpeed i SpeedFan, ali ne uspijevam... Spojio sam jedan stari vent sa nekog coolera, na chassis fan, koji ima 3 žice pa mu se mjeri brzina vrtnje, i radi na 5400rpm!! i naravno bbrruuummmmmvvruummm..... pa jel postoji mogućnost? s nečim drugim? ili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Nažalost, ne može se ni sa 8RDAVCore programom, tako da živo sumnjam da se može sa bilo čim. @tor: ali ja nemam AN7, imam NF7-S, zato mi je i čudno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Mislio sam da i on ima NF7-S. Ipak su priznali onu garanciju vu Linksu, a? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|