|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Crko nakon 10 min upotrebe, komp se više ne pali. Nije skuren to je sigurno jer kad je crko temp je bila 43 Šta da rečem kad bude išo reklamirat da nije ni radio ili da je sam od sebe crko nakon sat vremena?? Jer me strah da nije polomio core pa da mi ne daju novi??? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
dodes u shop di si ga kupil, napravis se blesav i velis da ne radi, kaj se zamjene tice, moraju ti dat drugi, proizvodili ga ili ne, ak nis drugo, dobil bus nes drugo u za te pare kolko si ovog platil (frendu su riknuli zvucnici, logitech 4.1 THX koje je platil nekih soma i sedamsto, a posto su cijelu seriju povukli iz proizvodnje mogao je za te pare kupit bilo sta iz tog ducana, tak da smo se doma vratili punih ruku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Re: Ubijen proc - Garancia
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo danas bio na servisu i vratili mi procesor da je on ok i da su 5 puta palili komp i da je svaki put radio na NJIHOVOM KOMPU Okrivili su moju m/b ovo sranje od Matsonica 8137c da ne podrzava a ja stavio novi bios samo radi toga i da s njim radi do 2600 xp, TAKO PIŠE A ne znam zadnji put je barem 10 min radio sa ovim procom a danas se nije htjelo ni upalit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
A To znam i ja ali dok ja promjenim matičnu ovaj proc će zastarit jer sam do zadnje lipe dao za procesor tako da nema ništa za kupit novu ploču |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
prodaj matšrotic i kupi neku polovnu abiticu imaš na newsima a možda i na forumu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A znam da bi to trebo napravit Ali drugim ljudima na ovoj ploči radi 2000xp a nije mi jasno zašto meni ne?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
drugima je mb ispravna. tvoja možda nije. probaj od nekog posuditi proc pa stavi na svoju matičnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
MBO je ziher kriv ![]() Probaj sa starim procom još jedanput flash napraviti, ali se nemoj nadati previše ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Kod mog frenda ovaj proc radi ali piše CPU UNKNOVN ŠTa to znači? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da ti ploča ne prepoznaje proc
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ali će šta bit kompu ako tako radi sa neprepoznatim CPU-om?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |