|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
2800+ lock
da li ima tko 2800+ zaključanog proca može se to otključati mislim množitelj??? proc ja star mj. dana. ako ko imam ovaj proc. kako ga je kloknul!!! meni na 200FSB neće možitelj ja 12.5 zaključan mem. infineon CL2.5 ddr400 sada imam fsb na 180, do koliko bi max. ovdje išao fsb AMD Athlon 2800+ @ 3200+ fsb180 Infineon 400 @ 333 10 3 3 2,5 8RDA+
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa po memoriji fsb mi trebao ic na 200 bez problema a za sve ostalo ne garantiram! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
može se otključat,ali je mali zajeb jer moraš spajat kontakte na samom procu...ako ti se da zajebavat,onda moraš spojit bridge #5 na L3...a sabirnicu obavezno stavi na 200mhz da ti radi sinkrono sa ramom(1:1) ![]()
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čeka, SuperLock je zaobiđen? PS. Noviji datumi Bartona se lošije klokaju od onih sa početka godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Krivo sam napisao, memorija mi je Infineon 2x256MB ali CL3, što to znači CL3???
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Znači da na deklariranoj frekvenciji radi na CAS3, što je često loš pokazatelj kvalitete memorije (već je napregnuta da radi na nazivnoj frekvi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
može tko bolje objasniti te latencije
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Najbolje je da si pročitaš thred "Sve o Overclocku memorije", Latencije su ti broj ciklusa koje daš memoriji u kojima mora završiti ciklus, manje brojke su bolje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|