|
![]() |
#1 |
kretil (kreten+debil)
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() ( nisam siguran ali koliko vidim o overclocku grafickih kartica piše se ovdje, a ne pod "Računala > Overclocking" ) Ako je moguce, bilo bi dobro da ovo bude tema samo za overclock graficke kartice iz subjekta, pošto je trenutno među najaktualnijima! Iako vec ima par threadova o 3870 karticama, bilo bi odlično kad bi sve vezano uz overclock bilo na jednom mjestu i kada nebi bilo spamanja. Kako bismo mi koji imamo 3870 brzo i kvalitetno razmjenili iskustva, tako i da budući potencijalni vlasnici mogu pročitati naša iskustva na jednom mjestu! Hvala unaprijed ![]() ![]() evo za početak moj lagani OC i za sada samo 3dmark06 rezultat: GPU: 845 MHz, MEM: 2400 MHz, ventilator na 60%, max temp. 62c, 3dmark06 "SM2.0=4667", "HDR/SM3.0=5104". Namjerno sam izostavio ukupan rezultat jer ovisi o procesoru, a kako ovo nije tema 3dmark06 rezultati, nije niti bitno. No vi napisite kako vam paše. Pokušavam skupiti malo više informacija s weba prije nego se upustim u jači OC. Pozdraf ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je, ziher...prvo si otvorio jednu temu "Molim Vas, pomozite mi da kupim ATI radeon HD 3870! Hvala Svima! " jer si mislio da sama činjenica da ti kupuješ ATI zaslužuje poseban thread a sad si lijen malo pročitati dva najveća threada o overclocku tih grafa... Pa si otvorio još jedan ![]() Slobodno (kao i svi ostali) pošalji svoje reze na overclock podforum. 03. 05, 06 3DMark...stvarno nema smisla otvarati još jedan thread samo za to. Evo-Razer ti je tu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=84746 otvorio sticky sa linkovima na najpopularnije benchmarke ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|