|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
far cry 1 problem
igram far cry 1 na asus extreme 8800GT na 1024*768, sve na maximum, high anti-aliasing, uključen vertical sinc. radi sve glatko. problem!! pod rendering u meniju ne mogu odabrat ni jednu opciju(paradise, improved, cold,cartoon) osim default.- kak to podesim??? i koja je najbolja od te tri za grafiku-valda paradise? Inače voda je savršena al nema blura, nema sunčevih zraka i trava je negdje ravna ko tepih bez travka! jel to zato što sam se naviko na crysis pa mi ovo izgleda lošije il je preslaba grafička ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ako se dobro sjećam...to se otključava postepeno završavanjem igre...kao bonusi...ali nisam 100% siguran. Grafička sigurno nije preslaba ![]() imaš patcheve na netu,potraži ih... googlaj far cry patches pa traži... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Može neko ubacit par screenshotova far crya na najboljoj mogućoj grafici(very high)? di se vidi more, šuma i krajolik općenito... ja sam htio svoje stavit al ne znam kako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
|
Može neko dat postupak kak ovdje na forumu ubacim screenshoot? plizzzzzzzzzzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jel se moze FAR CRY 1 igrati na Visti 32bit ?? Ako igra nije kompatibilna sa tim OS dal postoji neki Patch ili nesto !? Dugo sam je igrao na XP-u medjutim kako sam stavio Vistu na komp nema teorije da je pokrenem, upali se samo Logo Far Cry ono na pocetku kad se igra pokrene.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svojevremeno je bilo in upaliti HDR na FarCry,ako neko nije probao..tu je link kako i zašto http://www.bit-tech.net/gaming/pc/20...patch13_eval/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam jedan jako glup problem s igrom,...sve sam lijepo instalirao i stavio detalje na Very High ali kad pokrenem igru sve mi je plavo, kao da je pregusta magla ispred mene ili kad smanjim detalje nemam pod i more tj iste su boje i ne vidi se nista. Skinuo sam atch v1.4 i nemogu ga instalirati,.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
koja konfa?! probaj staviti najnovije drivere za grafu,najvjerojatnije te to yebe probaj smanjiti detalje smanji na default ako si grafu overclockao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.09.2009. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Never Forgetti
|
konfa je dovoljna za Crysis Warhead a sve je plavo neovisno o detaljima.Driveri su novi.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.09.2009. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
e kad se ja sjetim te igre.fino mi je radila na x1600 pro i sempronom 1.8 te 512mb ram-a.samo kaj sam kreten uzeo najtezu razinu i dok sam dosao do onih nekih cudovista.nisam ih mogel prejt pa sam zgubil volju i izbrisal igra.sad me pomalo hvata nostalgija.mozda ju opet instaliram
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo par sličica bez i sa HDR ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sta se tice peča za bolju grafiku probaj ovo ; http://files.filefront.com/farcry+x6.../fileinfo.html ![]() Nakon toga igra izgleda ovako ; ![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu malo bolja grafika , više riba u moru , više kukaca , više papiga itd itd i da "paradise" najljepše izgleda . Za uključit ga prvo stavi sve na max , aplay pa onda probaj promjenit na paradise , meni šljaka bez problema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sam instalirao far cry 1 i kad počnem igrat prvu misiju kad trebam izać iz onog mjesta dođem do onog telefona di me onaj zove i onda mi igrica zašteka i svakih 10 sekundi se pomaknem mrvicu a stalno stiskam da sa čovjekom hodam naprijed...uglavnom počne štekat i slika se ne miče...kako to mogu popravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
prvo ispuni opciju moj komp... jesi patchao igru sa zadnjom zakrpom?! novi driveri maticne i graficke i zvuka?! agp grafa?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|