|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Problemi sa slikom
Pozdrav. Grafa je radeon 1600 Pro 512mb. Grafa se svaki put nakon paljenja kompa, cca 5min smrzne i dobim poruku da ne odgovara na komande. Iskreno iako je iritantno nisam se pozabavio da to otklonim. I onda prije dva dana normalno sam prijepodne zgasio komp ali kada sam ga nakon 2-3h upalio lika je bila katastrofa. Opisao bih je: mutna, kao da sam u nekoj prelosoj rezoluciji. Tekst se moze citat, ali nekad se jednostavno ne kuzi razmak izmedu slova. Uspio sam je minimalno poboljšati mijenajanjem kontrasta. Reinstalirao sam drivere za grafu. Provjerio kablove. Moj je monitor Viewpoint 17" crt star 7,5 godina. Frend kaze da je mozda otisao fokus na monitoru, ali da mu se cini da nemre bas tak krepat odjednom. Ja bas nisam primjetio prije da je slika losija. Jel moze fokus tak "odjednom" krepat ili netko ima bolju ideju kaj mi je sa slikom. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Sada sam si rekao da je monitor star. pokušaj karticu spojit na tv ak nemaš drugi monitor da isprobaš. A prije stavljanja novih drivera pokreni drivercleaner jer možda od starih drivera ima ostataka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|