|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() comp se sporo pali, odnosno svi procesi su usporeni toliko da stane kod podizanja windowsa, i to se dogadja samo dok comp palim nakon sto iz sistema izadjem na uobicajen nacin, start/turn off. a sad pitanje kako uopce onda upalim komp i dodjem do windowsa, jednostavno tako da prekidac na napajanju ili na razvodnom kabelu od compa stavim na off nekoliko sekundi dok se crvena ledica na maticnoj ne ugasi, zatim prekidac naravno vratim na on, upalim comp i sistem se digne za 15ak sec i sve radi savrseno, zatim probam ili ugasiti comp ili resetirati naravno iz windowsa i on pocne opet razvlaciti, ocitavati disk uredjaje ˝pol sata˝ vec se i post screen ugasi pa onda provjera i potvrda DMI funkcija i tako dalje do win load screena, koji cim se pojavi odmah stane na pol fade in efekta. sazeto: napajanje compa neprekinuto, normalno gasenje, nemoguce ponovo upaliti,,,, napajanje compa prekinuto, slijedi normalno paljenje sto bi moglo biti osim nekih ocitih stvari koje nisu, jer sam vec mlade dobio od isprobavanja, mozda sam nesto previdio abit IP35 dark raider, intel e6550, super talent2Gb PC6400 STT, samsung 320Gb SATA II 16Mb, Radeon HD 2900 Pro 512Mb ViVo, napajanje corsair 450W VX Zadnje izmijenjeno od: Dr. Big. 17.01.2008. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
![]() ako ima tko kakvu ideju zbog cega se ovo dogadja... bio bih jako zahvalan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
stavio sam novi bios, al nista, jedinu razliku sam primjetio nakon sto sam digo proc na 3,4Ghz, mem na 980 i PCIe na 110Mhz i sukladno tome napajanja pojedinih komponenata vec se treci put za redom nije zblokso kod windowsa, iako svejedno sporo radi pripremu i ocitavanje sistema prije wina, naravno ak mu prekinem napajanje skroz, digne se bez pol frke |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|