|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sapphire hd3850 problem
Jučer mi stigla 3850 i stavio sam ju umjesto svoje sapphire 1950 gt.Prvo sam maknuo drivere,očistio sa driver cleanerom,i instalirao ju.U 2d sve radi normalno,ali kad idem pokrenuti 3d mark smrzne se.Pokušao sam pokrenuti par igara i mogu doć samo do menija ito užasno sporo,a kad na ati toolu idem na scan for artefacts izbaci mi poruku da windowsi ne koriste tu karticu,iako je podešeno sve ok.Nakon toga sam probao friško instalirati windowse i opet isto.Na kartici je spojeno napajanje.I čini mi se da se dosta grije temp kad se ništa neradi je oko 50-55 stupnjeva.Ima li ko kakvui ideju? Nije valjda da joj 400w nije dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
|
400w bi trebalo bit dost. Kako ti se kreću naponi? A si stavio zadnje drivere koji podržavaju seriju HD3xxx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma totalno čudno.Sa karticom su došli driveri 7.11,i sinoć sam išao ponovno instalirat windwse,zatim drivere od matične i onda od kartice.Malo mi je čudno da mi se 2 puta nakon instalacije drivera od kartice izgubio zvuk na compu.I opet mi nije htio pokrenut 3d mark.Onda sam probao maknuti te 7.11 i stavio sam 7.12 i sad mi igre rade po mojoj procjeni ok ali 3dmark još neće.Mislim da je nešto smućkano u tim driverima.Sad mislim pokušati ponovo win, driveri 7.12 i onda zvul,lan itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo oko zvuka je normalno,da nejdem u detalje, nego jesi stavio patch za 3dMark? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92618
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Chief 400W tjera to bez beda. Imam slicnu konfu i istu karticu, meni radi bez beda. Inace, meni 3dmark bez patcha nije htio ni pokrenut.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|