Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.01.2008., 18:39   #1
armus
Premium

armus's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Rapidshare bodovi

Cuo sam navodno da rs daje nekakve bodove ako se casi file-ovi preuzimaju.. Onda se ti bodovi mogu promjeniti za premium account. Kako to ide, zna itko?
armus je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2008., 18:59   #2
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
kada nabaviš Collectors račun ili Premium, uploadaš svoje fajlove na rapidshare i za svakog korisnika koji sa svojim nazovimo "besplatnim računom" odnsono kao FREE korisnik skine taj tvoj fajl - dobiš 1 bod i tako za svakog korisnika. 10 000 bodova (odnosno 10 000 free downloada jednog ili više tvojih uploadanih fajlova) možeš zamijeniti za 1 mj. Premium rapidshare računa
svebee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.01.2008., 19:02   #3
armus
Premium

armus's Avatar

a znaci prije toga moram imati premium rs-a? steta..

hvala puno!
Staro 10.01.2008., 19:12   #4
tihomir2
Premium

Datum registracije: Sep 2007
ne moraš, kad nešto uploadas, imaš opciju da otvoriš svoj collectors acc i onda isto skupljaš bodove.
tihomir2 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 03:23   #5
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I bodove dobivas za svaki file koji je veci od 1mb, ja vec imam taj acc onako dosta dugo sakupio samo 400 bodova.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 06:51   #6
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ja imam taj collectors account negdje od sedmog mjeseca prosle gosdine i dosad sam skupio oko 1200 bodova...samo pazi da fajlove koje ti ne skidaju duze vrijeme brisu.
Staro 11.01.2008., 09:25   #7
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Wink

Car je go

Shvačam forumska pravila ali ne mogu vjerovat da su na ovolikom forumu 'svi legalni' i van njega pa da nitko dosad nije naletio ...

ili priča o tom ne dolazi u obzir jer bi pokvarila ovo u zadnje vrijeme masovno prodavanje tih RS računa .....

Nedavno sam na jednom forumu vidio priču o nekom programu za generiranje tih bodova....

A pošto sam bio ljen da to proučavam do sad imam puna 3 ta boda
Staro 11.01.2008., 11:17   #8
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
O čemu pričaš? Prodavanje RS računa je legalno jer RS ne zanima šta ćeš ti sa svojim dobijenim računom. Potpuno im je svejedno hoćeš ga zadržati i produžiti svoj Premium account ili ga prodati drugome. Čak i na svojim stranicama govore o tome da svoj račun možeš dati drugome. Primjer: moj frend nema kreditnu karticu pa me molio da uplatim za njega putem svog PayPal accounta. Pitao sam RS mogu li to, oni su rekli da jedan čovjek može imati više računa i da sa svojim računom mogu raditi što hoću. Čovjeku sam dao user i pass, on meni lovu i svi sretni. To je klasična prodaja, zar ne? To što sam njemu napravio uslugu je drugi par rukava.
Staro 11.01.2008., 13:03   #9
armus
Premium

armus's Avatar

jel moze netko fino objasniti korak po korak kako sve to srediti? ja sam se s tim zezao ali nisam uspio nista napraviti..od stvaranja acc-a pa na dalje, korak po korak
Staro 11.01.2008., 14:00   #10
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Odes na glavnu stranicu i odaberi neki file da uploadas (ono 1kb) glavno da je nekaj i pitati ce te dali zelis collectors account ti naravno odaberes da i na polja upises si kaj ce ti biti kaj ovako nekako (to ti je na dnu da se nebi zeznio za prvo ukucavanje):
Username: koje ti hoces
E-Mail: tvoj mail
Password: pass koji ti hoces
Repeat it: i ponovis ga opet
i kliknes da ga kreira.Logiras se na "Free Zone" / "Collector's zone login" i to je to.

' alt='' border=0>
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2008., 14:07   #11
armus
Premium

armus's Avatar

mislim da sam to rjesio
hvala puno!
Staro 11.01.2008., 14:08   #12
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
..i postaš RS link za tvoj uploadani file negdje (npr. razni forumi) da ga ljudi mogu skidati, a ti dobivati bodove.
Staro 11.01.2008., 14:49   #13
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

I da zaboravio sam ako ces uploadati nekoliko filova odjednom imas na njihovos stranici free program za to da nebi blejao i cekao kada ce se nekaj uploadati, sada ima jos jedan program "Rapidshare Manager" ali mi neradi .

' alt='' border=0>
Staro 14.01.2008., 17:20   #14
Ivanozo
Destroy all nod-32
Moj komp

Ivanozo's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja bi to radio ali neznam na koje stranice uploadati filove imam 5-6 stranica i nemogu naci vise dobrih.
Ivanozo je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 00:13   #15
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
O čemu pričaš? Prodavanje RS računa je legalno jer RS ne zanima šta ćeš ti sa svojim dobijenim računom. Potpuno im je svejedno hoćeš ga zadržati i produžiti svoj Premium account ili ga prodati drugome. Čak i na svojim stranicama govore o tome da svoj račun možeš dati drugome. Primjer: moj frend nema kreditnu karticu pa me molio da uplatim za njega putem svog PayPal accounta. Pitao sam RS mogu li to, oni su rekli da jedan čovjek može imati više računa i da sa svojim računom mogu raditi što hoću. Čovjeku sam dao user i pass, on meni lovu i svi sretni. To je klasična prodaja, zar ne? To što sam njemu napravio uslugu je drugi par rukava.
Znači oko Opatije su 'rukavi' a oko Splita 'postole'

Nego sve ok to što govoriš no ja sam odgovarao na taj ton topika 'tko če skupit toliko bodova'....
i kad promisliš koliko bodova moraš skupit za produžit račun - a svaki bod je jedan download.

Mislim kako to postič na neki inteligentan način koji ne uključuje jednostavno uplodiranje tko zna koliko djelova trenutno popularnog filma i raspačavanje linkova što je samo po sebi ilegalno i ništa manje ilegalno od upotrebe programa koji generira te bodove / koji sam spomenuo da sam na njega naletio... no o kojem očito ljudi nemaju pojma iako se svako malo nade netko tko prodaje hrpicu tih RS računa. ...koji su najvjerovatnije stvoreni ni na jedan od 2 gorespomenuta načina.
Staro 19.01.2008., 22:16   #16
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Dal je vama Rapidshare pao?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2008., 22:30   #17
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Dal je vama Rapidshare pao?
Je, izgleda da je down trenutno.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2008., 17:13   #18
kisobran
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
RS accounts

Prodajem rs accountove napravljenje od premium bodova [10000].....
msn:faxxxy@gmail.com - javite se ak ste zainteresirani
kisobran je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2008., 17:22   #19
armus
Premium

armus's Avatar

a sad kazes otpriiilike cijenu..
i da li prolazi placanje paypalom, i takve slicne informacije
Staro 06.02.2008., 17:42   #20
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
pa taj program koji se spominje(cije se ime nesmije izgovorit) i nije nesto. ja ga koristim i treba mu 4 minute da generira 4 boda (postoji greska u programu, autor je mislio da korisnik s jednom adresom moze generirati 5 bodova u sat vremena, a zapravo je limit samo 4, pa program 20% vremena zapravo neradi nista)

znaci da se u savrsenim uvjetima moze generirati oko 1400 bodova za 1 dan.

ili u prijevodu da biste "napravili" jedan RS premium acc od 1 mj. treba vam 7 dana.

ova metoda se samo isplati ako ste kupili acc i dobili 8000 bonusa, pa vam treba josh "samo" 2000 za josh jedan mjesec.

znaci da za 50 kn (7 E) dobijete 2 mj rapida bez nekog pretjeranog truda.
danij3l je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno