|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem s printerom,hitna pomoć!
imam hp photosmart d5160 i javil mi se jedan problem...na kompu mi javlja da je top cover podignut no nije pa ne može printat...ne znam u čem je problem no na jednom sajtu piše da neš ne valja sa senzorom...no odnjel sam printer na servis i javili su da je neš drugo u pitanju da se printer istrošil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li taj senzor vidljiv pa da probaš sam nešto iskombinirati? Tipa ubacivanja čačkalice ili selotejpa... ![]() Dobrodošao na PCE forum. Nadam se da si pročitao pravila... ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Imam ja problem sa Epsonom c43 ux !!!! Sve probao i neće , lampice svjetle , zelena stalno a crvene se gasi i pali . Skinuo onaj program za resetiranje ali opet ništa . Napiše da je problem u komunikaciji . Što da radim ? P.S. Pokušao sam reinstalirat upravljački program ali mi se čini da neće da ga skroz deinstalira nego ka da jedan dio ostane i onda se nešto zblesi !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fiat Lux, otvori si novu temu, ne upadaj u tuđe teme bez pitanja sa sasvim drugim modelom printera i problema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a sta to tocno nece? i sta ti znaci da se nesto zblesi?? da pukne deinstalacija? opisi problem malo ljepse, ovako ti nece nitko moc pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|