|
![]() |
#1 |
.
Datum registracije: Jun 2007
|
Matična ploča!!
Znači evo ovako, kupio sam matičnu ASUS M2NPV-VM iz mSana. I prvi put mi nije radila pa ja odnesem na servis ajd dobro kažem sam sebi događa se . Dobim popravljenu istu tu i ok sve je radilo otprilike 4 mjeseca dok opet nije riknula i sad ja sav sretan dobio novu matičnu novu znači ne popravljenu, novu M2NPV-VM i ok ja sve uštekam sve 5 i ono bum cooler na procu samo trza onak pomalo ide recimo 3 cm se pomakne i onda se vrati ko da ide prema gore pa padne. Sad mene zanima jel opet riknula matična il sam ja nekaj s***o, sve sam dobro spojio ziher. Hvala. ![]()
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kako znaš da si dobro spojio ako pitaš dal si shebao... ![]() ![]() Šala mala, a gle neznam ti ovako reć ali da nije prije radilo ja bi rekao da provjeriš napajanje jel sve poštekano (ATX 24pin, EPS, molex) i eventualno (ne)kompatibilnost cpu-mobo ili ram-mobo ali s obzirom daje i prije ta kombinacija radila onda ne vjerujem da je tu problem, provjeri dal ti je grafa dobro legla i dal je uštekana u nju PCI-e žnjora a neznam dvije ploče da crknu i to asusove mi je već malo čudno da nije slučajno PSU u banani pa da je tihi ubojica ploča, zapravo koje napajanje imaš uopće ne vidim u sigu...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čakj kolko sam ja skužio tebe sad je otišla drugi put ne? Mislim ako sam dobro sljedio niz prvo si dobio matičnu i ta nije radila uopće, onda je bila na "servisu" pa je radila 4mj i onda je crkla i sadd si dobio drugu koja ne radi? Dakle sad je crkla 2 put jer ova nova nije niti radila ili??? U svakom slučaju posudi si od nekoga multimetar pa pogledaj kakvi su ti naponi po stanu u utičnicama (iako instrument može dobro pokazivati a da opet nije dobro ali ako pokazuje jako variranje ili slabe napone onda svakako nije dobro) jer bolji PSUu iako bi trebali podnjeti i prljaviji napon i ne dopustiti sranje iza sebe u sistemu to nije uvjek tako... Drugo neznam kaj bi ti moglo biti osim ako je nekome paleta ploča opala s viljuškara ili nekaj sl u skladištu...
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Jun 2007
|
da matična prvi put nije delala pa sam dobio popravljenu i kad je ta otišla kupio sam novo napajanje i sad ova najnovija ne radi! A komp sam ušteko u tri različita stana i svugdje isto, stavio sam 2 različita coolera opet isto, čak sam i drugu grafu stavio opet isto ![]() ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li se komp uopće boota? Možda je samo regulacija venta u pitanju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|