|
![]() |
#2 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
to je pasivac za chipset teško da bi mogo hladit jezgru grfulje stime da ju još ne pokriva cijelu možda da smanjiš takt i napon grafe pa bi hladilo dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Možda je mislio na cijeli GPU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Dimenzije površine GPU su veče od dimenzija površine hladanjka kojom dodiruje GPU!Otprilike, 3-5 mm sa poprečnih strana! Ista stvar je sa north bridgeom, al to ne smeta! Znam da se može staviti na R9600 zbog manje jezgre! Al neznam dal ide na starije radeone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mislim-taman i da staviš takav pasivac ne bi ti to hodalo ako ne bi gadno spustio frekvu... Ili lemio po grafi da možeš regulirati napon na GPU... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Si normalan NB pasivac na 9000? Ak želiš skurit grafu izvoli. Radiej si kupi ZM80C-HP nisma ziher dal ide ZM50-HP provjeri na www.zalmanusa.com
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Stavio sam!S time da je poprečno stavljen 80mm ventilator koji puše na GPU, te na south bridge! Temp. je ista i nakon pola sata FarCrya! ![]() Mislim da je to bolje riješenje od jadnog Saffireovog kulera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
e isus se isplati dat 9700 np i 350 kuna za Sappfire 9800 pro a?? :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Uostalom taj Zalman je po površini manji od (nforce II) NB-a!A hladi savršeno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
sorry, malo se kasno ukljucujem. dakle, na svoj r9000 ! PRO ! sam stavio ne ovog, nego onog zutog zalmana te neke coolermasterove pasivce na memoriju. naravno, to se malo previse zagrijavalo, pa je trebao neki vent. trenutno puse po svim pci karticama i grafickoj 120mm (no-name) na 5v, drzi temperaturu jezgre na xx stupnjeva (pri kojoj temperaturi je sam cooler topao na dodir, kolko tocno je ta temp, nemam pojma) overclockati nisam probao, jel to nije bila namjena tog coolera, nego da zamjeni onu saphire zujalicu koja je pocela rikavati... igre u zadnje vrijeme ne igram, tako da neznam koliko je kvalitetno moje rjesenje, no mislim da i ako zatreba, uvijek ovaj vent moze ic na 12v sto ce stvorit dostatnu cirkulaciju preko zalmana
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
vidim kolega miato koristi moju ideju (tuzit cu te ![]() nije mi jasno kak svi forsirate one masivne (i skupe) zalmane za kartice koje dolaze iz tvornice s coolerom sastavljenim od aluminijske folije i zujalice od 4cm venta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|