|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Monitor Power Saving mode
Eh, ovako. Imam neki LG-ov LCD monitor koji već ~2 godine normalno radi. Nedavno mi se tokom rada na računalu prebacio u power saving mode i ne želi iz njega izaći. U power saving mode je cijelo vrijeme brojeci od trenutka kad ga ukopčam u grafulju. PC normalno radi, no nisam siguran dal on ulazi skroz u Windowse (recimo, ne cujem onu ulaznu pjesmicu), no po zvuku grafulje (ne znam sta joj je, no tada je jako glasna ![]() Da napomenem, jučer sam uspio nakon n pokusaja (ne znam ni sto sam radio) upaliti monitor, no otisao je u power saving mode malo nakon dignutih windowsa. Netko zna što bi moglo biti? Hvala puno na pomoći! |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
UPDATE Eto, uzeo sam si stari komp i isao mjenjati komponente ispocetka. 1. Napajanje promjenio - ne radi 2. Dodao novu Grafulju - ne radi 3 Izvadio 2 gige RAM-a i dodao samo jednu - radi 4. Izvadio novu grafulju stavio staru - radi 5. Ostaje mi vratiti staro napajanje Sve me vise strah da me opet baci u Power saving dok ovo pisem :P Sad je sluzbeno, napajanje je rješenje. Vratit cu staro, ako ne radi, znam da ga moram mjenjati. Ako radi, problem je rješen! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|