|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Help please!!!
Pozdrav svima! Problem je sljedeći-kad igram igrice nakon nekog vremena mi se slika pocinje kvariti,neki djelovi slike se gube,steka mi,neki djelovi se zabjeljuju neki pak postaju crni i sl. a kasnije mi se monitor restarta sam od sebe. Da li je neka od komponenti preslaba il nes crkava? Imama stariji CRT monitor,mozda je to,graficku nvidia 6600gt,procesor pentium 4 od 2,6 Ghz i 1,5g rama. Cuo sam da moze bit jer je slab procesor, ili da mi krepava maticna? Eto ako neko zna problem neka pomaga!!! ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A ja bi rekao da ti se pregrijava grafa, vjerojatno je vent na njoj ortrtegnuo papke pa se GPU kuha ili se nakupilo prašine u hladnjaku... Dakle otvorit kantu, grafu van, sve dobro očistit (ako teba) i onda sklopit i pogledat dal se đubre vrti i dal eventualno možda nije problem u nekom drugom ventu tipa vent u napajanju ili iza na caseu koji je prestao raditi jer to može dignuti overall temperrature u caseu makar je vjerojatno cooler na grafi kriv...
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam jer ako ti se grafa pregrijava onda može nastupiti throttle down i na njoj a isto je i sa procesorom ako se on počne pregrijavati ali ta konfa je slaba za Pro Street jre i na 5x jačima issti zna trzati...
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
kolko vidim,ploca ti ima AGP utore,a 8600 je PCI-e grafa znaci nist od toga |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|