|
![]() |
#1 |
..::StunK::..
Datum registracije: Dec 2007
|
problemi sa grafickom
Imam: AMD Athlon(tm) XP 3000+ 32-bit 2.2 GHz Radeon X1650 Series 512 MB 128bit sabirnicu Matična: American Megatrends Inc. K7S8X. 3.0. ISA, PCI, AGP memorija: 756 RAM-a Treba detaljnije??? Zadnje izmijenjeno od: Stunk. 29.12.2007. u 16:04. |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
instaliraj prvo drivere za maticnu... ocito je u tome problem. I pomoglo bi kad bi imao napisanu konfiguraciju u moj komp...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je tvoja matična http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=K7S8X%20R3.0 Kakav je problem s grafom? Radi, ne radi, daje sliku, ne daje sliku,...????
#4 |
..::StunK::..
Datum registracije: Dec 2007
|
ma nesto tu ne valja. pise da je default monitor an ati radeon x1650 pro. i 3d mark 05,mi vrti 3200 fps-a, rekli su mi da mora najmanje vrtit 5000. formatiro sam komp i opet isito. clooko sam graficku i opet isto s....nje. skinuo sam sve moguce drivere (ati 7.12, 7.10, omega , i xg warcats 7.2. sinuo sam te drivere za maticnu i ok! ali kad hocu instalirat drivere za graficku pise da driveri od graf. ne idu na maticnu... itd. a bez tih drivera ih instalira... neznam dalje da i normalono daje sliku i sve ali ovo navedeno ne radi Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.12.2007. u 03:07. |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Osim što ne znaš čemu služi tipka EDIT, dva puta otvaraš istu temu u kojoj se nekim čudom razlikuju procesori... Daj se odluči što imaš, što te točno muči i napiši ostatak konfiguracije zajedno s OS-om. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92861
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|