|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zvučna kartica problem?!!!
Kad igram bilo koju igru ,nakon 10 minuta igre nestaje mi zvuk. Nakon tog izađem iz igre i zvuka nema ni na kompu.Kad ponovo resetiram računalo zvuk se pojavi nazad i sve štima. Zanima me,dali je to moguče da bude zvučna u pitanju,da ne kupujem bezveze drugu,a ova je na matičnoj (Vinyl AC´97 wdm),neznam dal je kako moguče ispitati njenu ispravnost,u tom mom slučaju! Da napomenem ,da sam probao s više reinstalacija win-a i igre ,te drivera za zvučnu. Evo malo da editiram ovaj post,u međuvremenu sam kupio novu zvučnu no ništa se nije promjenilo. Pa sad stvarno neznam već što bi! Treba mi neki expert za pomoć,da odgovori na samo dva pitanja. Pošto sam već skoro sve isprobao , ostale su mi još matična i grafička! koje od tih komponenata uopče može biti krivac za to,za matičnu sam siguran da može,ali me jako zanima dal je možebitni problem u grafičkoj,dal ona ima što sa zvukom,kad se to događa samo kod igranja igrica,a filmove mogu normalno gledat !no nakon te blokade u igri ,ni filmovi nemaju zvuk! Znam da sam predugačak! Molim vas pomoć! Hvala! Zadnje izmijenjeno od: corsa. 30.12.2007. u 19:26. Razlog: nova zapažanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|