|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Opticki mis svijetli nakon gasenja!?
Jedno pitanje....imam Gigabyte GA-M55-S3 v2 maticnu plocu...zasto mi poslije gasenja kompa opticki mis ostaje svijetliti...spojen je na ps 2, probao sam na usb ali dogadja se ista stvar...da li je to normalno...cini mi se kao da se ploca nakon gasenja ne prazni (kondezatori) ?! probao sam cak i mijenjat razlicite opticke miseve al opet sve isto...nema pomoci...osim ugasit napajanja na sklopku...dosad sam imao raznih ploca i sve je radilo ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, normalno je. Naime, ATX napajanja imaju vod 5V_SB koji je pod naponom cak i kad je komp ugasen (ali ne i istekan). Onda maticna otamo napaja USB i PS/2 portove, uglavnom u svrhu paljenja kompa s tipkovnice i takvih stvari. Ak te bas nervira, to se da iskljucit ili u BIOSu ili jumperom na ploci --> procitaj manual. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je odavnina poznati 'feature' Gb ploča. Neka te ne zabrinjava. Jest da nervira, ali...
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije samo na Gigabyte nego i na ostalim pločama...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|