|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
sapphire 3870 ... MOLIM POMOC
Evo stvarno neznam sta je.. Imam intel pentium D 3.0 dual core 2 gb rama 667mhz... prije sam imao 7600gs i imam isto fps kao sada sa ovom grafom.. kada stavim sve na low imam isto fps kad stavim na high imam isto fps ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, zanimljiv slučaj. Kad vam se to počelo događat otprilike? I što ste po horoskopu gospodine? Lukin intu bol: aha igra je COD2, i fiksiran frame na 125, možda na 85 ak je Mjesec u Buči. E pa pijte puno tekućine i usput otvorite konzolu uz pomoć tilde (~) i ukucajte slijedeću naredbu: /com_maxfps 500 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
daj nisam retardiran da neznam staviti maxfps... stavio sam na 125 i pada na 60-125 |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Bogami, ako je ovo normalno...vi to namjerno radite? Pa čovječe Božji, vidi koliko imaš tema otvorenih na ovom podforumu u vezi te kartice? A najbolje od toga je to, da još lijepo prvo zaspamaš prošlu temu sa pametnim izjavama tvog frenda i još boljih pitanja s tvoje strane... Naravno, nemoram napomenuti da je ključni dio cijele priče bio taj da nam baciš slike svoje konfe... |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
pa jesam li rekao koju konfu imam kaj bi trebao i slikat jos ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Procesor ti nije u stanju nafilati karticu i nemreš u potpunosti iskoristiti njezin potencijal. Ona 7600GS ti se taman pasala, ovak si samo zayeb napravil. Da imaš procesor ala ovaj tutixov ili nadolazeći Celeron E1600 na 2.4GHz, onda bi i videl neki napredak, ali ovak si samo pare bacil. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A znaš to napravit, e pa nisi nigdje napisao. Sad ću ja tebi predložit, fino ti formatiraj komp, digni novi sustav XP + SP2 po mogućnosti (ili bolje Vistu, XP smrdi), instaliraj friške 7.12 drivere za grafu, instaliraj COD4 i peri. E da i pozovi si nekog kolegu da ti pomogne ak ne znaš. Javi je li uspjelo, ak uspije ne moraš ti meni, ja tebi platim ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
ma dignuo sam vec wind... ma morala bi bar vise vrtit ova grafa ![]() e molim vas dal mi mozete dati link di imam za skinut drivere samo koji su mi potrebni da mi sljakalo to |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da, nisam ni vidio to. Pa ti imaš Pentium D 3.0, ovo me podsjeća na sličnu situaciju sa drugog foruma, samo je bila X1950 nešto-nešto u igri (jel' tak Fleks ![]() Upravo ovo što ti je McG rekao, tvoj proc je malo slab da nahrani tu tvoju karticu u potpunosti. |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
pa morala bi bar imati 125fps? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Morala bi ili bi ti to htel? Preslab ti je procesor, pojela ga stara arhitektura i nova gladna kartica. Moreš se slikat, bijesne performanse s tim procesorom i tom karticom neš videl. Bolje bi ti bilo da si prodal tog Pentiuma, kupil E2160 i X1950GT ili HD 2600XT. |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
vekyyyOG ja sam kupio dual core samo zbog doticne...ijako je jos nemam ![]() Postavio sam pitanje pametnim ljudima ovog foruma i mislim da je to bio McG koji je reka da bi barem najslabji dual core bijo potreban za pogonit 2950 jerbo tako se tad zvala grafa |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne kužim te specijalce koji kupuju nove grafe da bi igrali COD4 na min kako bi imali što više fpsa.... kad čitam takve stvari, ne znam da li da se smijem ili plačem. Vidite, zbog ovakvih "gamera" imam jednu sijedu na glavi i ne smijem upalit MSN, zar mi je trebala?! |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Evo grafa je napravljena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: vekyyyOG. 28.12.2007. u 06:06. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|