|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Evo u 6 mjesecu negdje krajem 6 sam kupio komp i u njega sam stavio graficku 8800gts od assusa . I evo do sad mi sve bilo u redu sve dok mi jedan frend nije kupio istu.I sad igramo istu igru cs source i njemu je fps 170 otprilike a meni samo 60 . mislio sam da je stvar u igri ali ocito nije. Na Crysisu mi se u zadnje vrijeme pojavljuju neke cudne crte po ekranu .Stvaraju se cudni predmeti i kao stupovi u igri.Cak mi nekada i nebo nestaje . Isto se desavalo prije jednom frendu u maxpaynu i reko je da mu je grafa pregorila jel moguce da mi se to dogodilo ili ne i kako da provjerim.U svemu mi je losija nekako nego prije.Jel neko zna u cemu je problem????????? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
ja bih probao reinstalirati drivere (graficka i/ili chipset)...ako to ne pomogne, staviti druge (novije drivere) a ako ni to onda reinstall windowsa mozda pomogne pozudrav |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde napisi cijelu konfu. nemam kristalnu kuglu da pogledam u nju. onda zavrti neku sintetiku tipa 3dmark da vidimo scor. |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|