|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
restart kompa u warcraftu3
Buraz je prije 2 tjedna slucajno udario komp nakon cega je on pao, a maticna (dfi infinity nforce4) riknula. kupio sam mu novu maticnu ( Gigabyte MA69VM-S2) i sad imam jedan problem... naime kad god igra dotu (warcraft 3) komp se restarta (nakon 5, 15, 45... minuta). Sve ostale aplikacije i ostale puno zahtjevnije igre kao UT3, cod4 itd. rade normalno i stabilno... Napravio sam danas friski format, sve najnovije drivere no opet se restartao komp. Kaze brat da se prvo zacuje neki zvuk kao da je nesto zapelo i da se onda restarta... probat cu jos sa najnovijim BIOS-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
testiraj hard. hdtune pogledaj smart i taq
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da te driveri za zvuk hebu, i meni neke starije igre znaju srati makar neznam za sam warcraft i nemam tu ploču probaj prvo par verrzija zvuka... isto je npr CoD4 ili Dirt ili Blacksite Area 51 rade savršeno ali dignem li KOTOR II npr adio...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ocito je bio driver za zvuk problem... naime maknuo sam driver i buraz je odigrao 2 igre bez zvuka, a komp se nije restartao... sad sam stavio gore driver s cd-a pa cu vidit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|