Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.12.2007., 22:59   #1
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
install xp problem...

ispricavam se na temi ako je ovo vec negdi odgovoreno jer ja nisam naso nigdje...
uglavnom,idem instalirat xp(tj. formatirat disk,napravit 2 particije i na c ponovo stavit xp) i naidem na problem odma kod bootanja s cedea.uopce ne registrira cede a u biosu je slozeno da se boota s cedea.kad u win pokrenem setup pocne nes radit i kao instaliravat pa se restarta i onda se digne onaj plavi ekran i kad dodem tam di ocu odabrat na koju particiju instalirat,ja ocu pobrisat c pa ponovo napravit 2 (c i d).al on kaze da nemre pobrisat jer se neki instalation fileovi nalaze na particiji.mislim da je problem u cedeu(neki sprzeni sa msdna) jer ako uspijem prisilit komp da se dize s cedea(iskopcam hard) kaze da je invalid system disc...u my computer pise da je volume label od cedea 'VRMPOEM_EN'
imam s tim cedeom originalni regkey a ti keyevi uglavnom ne rade ak se probaju koristit na nekoj novijoj/starijoj instalaciji...
ako netko moze/zna pomoc bio bih zahvalan
njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2007., 23:29   #2
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Pa ne možeš pobrisat particiju ako si iz Windowsa počeo setup. A CD bi treba radit ako si ga skupio ono preko sdutenskog prava za skidanje MS proizvoda. Jedino ti možda ne boot-a s CD ako nije pravilno spržen tj postavljen boot sector i druge stvari! Ako si sknio imaga pa ga spržio nebi triba imat problema.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.12.2007., 15:44   #3
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
a neznam sta je nisu moji cedei neg od curinog starog koji ni sam nezna di mu je i sta koji cede i koji key nije vec iskoristen jer on radi nekoj it fimi pa ima toga doma vise komada i sve porazbacano...a na kompu su bili neki njegovi windowsi al on nema pojma koji pa mi je dao neka 2 cedea i 3 serial keya i reko mi da probavam koji ce radit...
jel se moze nekak provjerit koji key je vec iskoristen??
budem ja probo sam svog cedea kaj sam sprzio sa msdnaa sam kaj neznam oce ti keyevi radit s njim...
njuskalo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno