|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Problemi s instalacijom HD2600PRO
Kupio sam sapphire hd 2600 pro 256MB DDR3 i zamjenio staru x550 graficku. Instalacija je prosla ok, do dijela kad je pronadjen new hardware - pci device. Nikako nisam uspio to instalirati niti imam pojma kaj je to, probao sam s cd-a od graficke, maticne... Pretpostavljam da mi i zbog toga igre ne rade, (jedva ih pokrece - uzasno sporo), a graficka se pokazuje u device manageru kao ispravno instalirana, punim imenom u display adapters... Kaj da radim? Jel ima netko ideju? Hvala na pomoci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned, spam, spam, spam
|
ajmo veliki hackeri pomagajte čovjeku......znate samo pametovat a kad treba nešto nonkretno uradit nikoga nema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini sa ATI stranica MS UAA HD audio driver i ATI HDMI audio driver i instaliraj ih. Vodi računa da će ti nakon toga glavni audio device postati ATI pa odi u u Control Panel 'Sound, Speech and Audio Devices - Sound and Audio Devices - Audio' i vrati na defaultni audio device (Realtek HD Audio output). http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...p/hdmiaudio-xp
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 22.12.2007. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
COCONUT, PUNO HVALA, nakon te instalacije, uploadao sam driver za graficku i crysis radi fantasticno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|