|
![]() |
#2 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Provjeri da ti je IP adresa kompa na Local Area Connection 192.168.1.x (x predstavlja bilo koji broj osim 1) Nekada se neće spojiti ako to nije slučaj. A tek kada podesiš sve vrati na automatsko dodjeljivanje adrese. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
sad kako da podesim to sve? ![]() i btw dali ja preko kasde mogu imat net na 2 kompa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hm...sumnjam da se kasda moze stavit u router ...ili ja nisam nigdje nasao ...to bi i meni trebalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Možeš, kasda je ujedno i router pa se može podesiti tako. 1: desni klik na local area connection, pa properties. 2: na listi u novom prozorčiću nađi internet protocol (TCP/IP) odnosno na Visti internet protocol version 4 (TCP/IPv4) i označi 3: klikni na properties 4: na tabu 'general' označi use the following IP adress i ispuni na način kao na slici 5: klikni ok. To bi trebalo biti to, trebao bi se moći spojiti na kasdu. Username ti je admin a pass 0000. Igraj se malo s tim ako ne uspije iz prve, probaj resetirati i tako. Na taj način se moraš moći spojiti na kasdu. A što se tiče spajanja više kompova, namjesti kasdu u routing mode, potraži upute tu na forumu ili malo googlaj. Neće biti frke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
imas ovdje upute za prebacit kasdu u router mode
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Grejt Sukses!! Hvala Svima!! |
![]() |
![]() |
|
|