|
![]() |
#1 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
mobile 2400xt
restakpa ekipo. evo pokusavao sam cijelo popodne ali po ko zna koji put pokazalo se da ![]() * NVIDIA GeForce 8800M GTX * NVIDIA GeForce Go 7950GTX * NVIDIA GeForce 8800M GTS * NVIDIA GeForce 8700M * NVIDIA GeForce 8600M GT * ATI Mobility Radeon HD 2600 XT * NVIDIA GeForce 8600M GS * ATI Mobility Radeon HD 2600 * NVIDIA GeForce 8400M GT * ATI Mobility Radeon X2500 * ATI Mobility Radeon HD 2400XT * NVIDIA GeForce 8400M GS * ATI Mobility Radeon HD 2400 * NVIDIA GeForce 8400M G * ATI Mobility Radeon HD 2300 * ATI Mobility Radeon X2300 a to je redosljed jacine ovih novijih graficki. e sada vidim da je ta pri dnu, ali nisam ni ocekivao da cu igrati fear na tome. cod2 bi htjeo.. uglavnom da skratim, samo mi treba neki link gdje naci takvo nesto. hvala ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
cod2 i fear ces igrati bez problema na tome ako sam ja mogao COD2 na r9600 i athlonu 1.2ghz... fear je ionako srot igrao sam ga na full detaljima i grafika izgleda jako zastarjelo naspram novijih naslova cak je i expanzija (ona persus mandate, kako li vec) iznimno losa - cak mi se cini da je grafika losija nego u samom FEARu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
a slusaj igra meni frend na 9600xt i cod4 sic! ma htio bi viditi neki review bilo kojeg laptopa sa tom grafom, ako nista bar 3dmark '05 bodove da znam gdje da ju smijestim ![]() nasao sam majku mu
u alkoholu sigurno ima ženskih hormona , jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti..... Zadnje izmijenjeno od: swordfish. 18.12.2007. u 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() I jesi dobio ono sto si trazio?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
|
![]() |