|
![]() |
#1 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() Već sam izludio, dakle treba mi optički miš na staroj ploči (AT), Amptron 3726Mrt, a ne radi preko adaptera PS/2>Serial ![]() Jel itko od vas zna kako riješit ovaj problem? Tj. treba mi: -Ili da nekako proradi preko adaptera -Ili ako netko od vas ima dat, ili prodat ![]() Chips matične. Pomagajte, hitno mi je.
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ima više tih adaptera. Treba nać pravi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
upravo tako ![]()
![]() |
#4 |
nEkspert
|
Ne znam gdje bi našao drugi, kad za kupit ima samo ovaj u privitku:
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39...ps/pinout.html Pogledaj broj 7, pa pogledaj pinove 1-10 i u HGspotu kupi USB form card koji ima takve karakteristike. PS/2 je totalno nestandardni, ali USB radi bez beda. Prikljucen printer i opticki mis - ista ploca je u pitanju.
![]() |
#6 |
nEkspert
|
Nema ga nigdje, ima jedina USB produžni kabl, i USB adapter (muško-ženski i ostale kombinacije). Jel zna netko gdje ima?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
U krajnjem slucaju mozes uzeti bilo koji usb form card sa bilo koje maticne ploce, pa ga prebrikati da odgovara tvom standardu. Tako sam ja barem napravio za PC Chips plocu. Ako ne nadjes kojim slucajem, ja imam front usb/audio od jednog aopen kucista i nemam potrebu za njim pa ti prodam za recimo 2L coca-cole ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|