|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
losa memorija i overclockirani barton
Ako nabavim athlona 2500+ mobile i idem ga clockat, to ce vjerojatno ici jako dobro... Ali... imam noname PC2100 memoriju i nevjerujem da ce se ona dat jako clocknut... Sad dok citam vase postove zvuci mi jako vazno da memorija prati FSB procesora... I sada... recimo da clocknem bartona na kojih 190*13, a memorija mi radi na 266mhz... kako ce to raditi jedno s drugim? Da li cu uopce moci overclockat procesor zbog memorije? Vazno mi je da mogu bez problema overclockat procesor, a boli me neka stvar sto ce memorija ostat spora, ak to sve radi stabilno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ti imaš memoriju 266, a mobile Barton je isto 266, a za AMD je jako važno da memorija radi sinkrono s procesorom. Na defaultu će ti to radit vjerojatno normalno. Ali za bilo koji overclock ti treba bolja memorija. Ak imaš love uzmi Kingmax SuperRam 433 i onda možeš računat na odličan overclock. btw koju matičnu imaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Drži ga na x puta 133 dok ne nabaviš bolju memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jos nemam nista, ali razmisljam o epox 8rda3+ i mobile bartonu 2500+ Znaci... sa mojom memorijom ce performanse biti bolje sa 133*13, nego sa 190*13? Ja sam mislio da ce momorija samo malo usporavati sve to, ali da nece totalno sjebat stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Morao bi držat na 133. Uzmi to matičnu i proc i još 350 za kingmaxa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |