|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Vista i kasda
Jednostavno mi nije jasno zašto kad spojim mrežni kabel od kasde na laptop koji ima vistu ne mogu na internet.Kasda je u ruter modu i na xp-u radi ko sat! Pokaziva mi da radi internet al ne mogu niti jedan link otvoriti? hvala unaprijed ako mi ko može pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Imao sam sličan problem, međutim meni se nisu otvarale stranice kada je kasda bila u bridge modu. Kada sam stavio u routing sve je kako treba... :-/ Kasnije sam našao rješenje, koje nekima pomaže, a drugima opet ne... Možeš doduše probati. 1. Odi na Start -- Run - utipkaj devmgmt.msc 2. Proširi Network Adapters 3. Desni klik na Marvell device i odi na properties. 4. klikni na advanced tab. 5. označi IPv4 Checksum Offload i postavi na Disabled. 6. Klikni ok i uživaj. Trebalo bi raditi. Ako ne, javi, imam još mogućih rješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
uspija san,kad san resetira kasdu sve radi o kej.kad dva puta kliknen za spojiti se na konekciju normalno mi se spaja i radi net,samo što kasda više nije u ruter modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Drago mi je da nema više problema. Čudan je modem ta Kasda... Probaj sada vratiti u router mod, možda bude sve u redu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|