|
![]() |
#1 |
najbolji
Datum registracije: Dec 2007
|
Radeon HD 3850 čudna buka
Kartica radi ok al čim pokrenem witchera počne neka čudna buka...Sastavljao sam novu konfu prvi put tako da postoji šansa da je sto drugih stvari u pitanju al sam prilično siguran da je grafa jer se buka mijenja ovisno o prikazu na screenu. Kao nekakvo cvrčanje...više frekve ali se mijenja ovisno o prikazu kao što sam rekao...Nisam još probao nikakvu drugu igru jer sam napravio novi OS install pa me zanima onako na prvu dal neko zna o čemu se radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj prstom u tom trenutku (kad cvrci) zaustavit vent od grafe. Na jednoj starijoj grafi je vent uzrokovao takav cudan zvuk, a ja pomislio odma na Seasonic ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
OMG, pa koliko to treba otvoriti tema o 3850/3870 karticama na ovom podforumu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
najbolji
|
Ne nije vent. Probao sam sa Fearom, ista stvar... Probat ću još neke stvari. Da bi sve skupa bilo još zabavnije, dobivam gigabytov message "Mark_Fun_Load_NT_Driver" WTF ??? I nekad mi komp jednostavno ne vidi dvd rom i pržilicu pa moram napraviti reset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Koja je to marka grafe?
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
XFX, eVGA, Gainward, Sapphire, Manli, Allbatron, GeCube, Powercolor, Chaintech, Club 3D, Leadtek, Asus, His, Point of view, Zotac... To su marke ![]() P.S. Nemrem se sjetit više ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#9 | |
najbolji
|
Citiraj:
Uglavnom skužio sam o čemu se radi... Pošto je grafička ogromna (Sapphire) IDE kabel (onaj široki) mora ić preko nje i onda je pritišće. Kad sam je postavljao nikako mi se nije to sviđalo al pošto je grafa radila ok mislio sam da je u redu. Naravno dok nisam pokrenuo zahtijevniju 3d aplikaciju... Buka se smanjuje kolko ja dignem kabel od nje. Sad si idem kupit onaj uski IDE kabel. Fala svima, riješeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš raznih dužina pa izmjeri koliko ti treba, i molim te smanji sig da bude bez praznih razmaka. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I pobogu daj ovo mergajte sa HD3850 temom...svi otvaraju teme zbog glupih pitanja(kolko se grije, itd...)a sve to piše u ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...232#post894232 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
ne kuzim zasto je ovo glupo...vjerojatno zato jer je pitanje o ati kartici?...smijesno da se na dva threada bune oni koji imaju u kompovima nvidiju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne opće nije to problem, dapače očekujem jedan primjerak 3850...(moja nvidija je prodana) Nego se otvaraju nove teme sa pitanjima koja su napisana u onom threadu na 6 i više stranica, sve kaj treba je malo prelistati...dobro pitao je i dobio odgovor ali mogao je pitati u onom threadu...ali neda mi se zamarati sa time jer je svaki put tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a kome se da listati po opcem threadu nadajuci se da je netko spomenio slican problem. kao sto si mogao primjetiti ovdje se radilo o tako specificnom problemu da niti bi on tamo nasao pomoc niti bi itko drugi tko prati onaj thread od svega ovoga imao koristi. najbolje sad da otvaramo po jednu temu za svaku generaciju procesora/graficki/cegasvene na specificnom podforumu i onda tamo svi baljezgaju svoje. i onda imamo beskonacne trakavice u kojima se nitko nece moci snaci. sta ti ISP naplacuje promet po broju threadova koji ti se prikazu na ekranu ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
najbolji
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |