|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Riknula 9700... :-(
evo jebiga riknula mi 9700 np-pro 128Mb,256bitna ! a na jedamput memorija otisla, stalno se pojavljuju tockice i mos se je... ! Trebam dobiti novu ali posto vise takvih nema ajd mi preporucite novu max 1900Kn! Trenutacno mi je u planu GAINWARD, Ultra/1100 XT TV/DVI, GeForce FX 5900XT 256 bit, 128 DDR 1600Kn! Sta kaze3te , dal to moze dostojno zamjeniti ATI Radeon 9700? Da li se moze modati u 5950?
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ta sta ti riknula jeli pod garancijom? ako je a oni ti u ducanu je trebaju zamjenit samo ako ih vise nema na trzistu sta onda?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stane
|
Graficka je stara 3 tjedna, naravno pof garancijom je ! A, vise ih nema pa mi mi kaze da biram, ak treba nadoplatiti cu! A sta da uzmem? Sta kazete na tu GAINWARD, Ultra/1100 XT ?
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...da li je tek tako memorija otisla ili si ti pri pomogao overclockom,zanima me jel imam istu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Uzmi Radeka 9800Pro ili MSI 5900XT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Iz Ve-mila? Ak je podudit ce ti kao zamjenu vjerojatno 9800np ( pazi da ne bude SE). Tak je bilo kad su meni nacelno nudli 9600pro za 9500pro koja je na koncu proradila.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
imam je i ja
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
Ak je imal Hynix memoriju i stragoa si ju OC stvano si se morao potruditi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ak je iz Ve-Mila uzmi Herca 9800-1840kn. Kartica je zakon, ja je imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Uzmi herculesa, to je prava stvar, npr. ja bi prije uzeo hercules 9800 nego sapphire 9800pro, ali kad ga nije bilo u linksu....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stane
|
gle ovako, kada sam ju kupil, i spojil kartica je davala cudne efekte na ekranu! nastimam molex i onda radi! bio sam stavljo pasivne hladnjake i onda sam na jedamput popizdio i bilo mi dosta clokanja i skinem hladnjake! i onda kasnije upalim i nece raditi! PS. kartica je onda bila sa stock vrijednostima! I inace u 3dmarku (provjerena verzija) davala tockice ,crtice na ekranu, bez hladnjaka memorija se grijala ko luda,palila jagodice :-) !! Mislim da cu uzeti GAINWARD, Ultra/1100 XT TV/DVI, GeForce FX 5900XT 256 bit, 128 DDR za 1600Kn! cuo sam da se kartica cloka ko luda! Nemam bas para za razbacivanje a i misli m da je ta gainward dobar izbao! DA li netko zana da li se moze clokati u 5950? i sta bi timo dobio , pa nije li bolja samo ju clokati dokle ide! A nadam se da e priznati garanciju, inace sam u govnima , da tako moram reci!
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
KAJ??!! Ovaj FIC je već bio jednom umro i bio je na reklamaciji? Zadavit ću te ![]() Sad je riknuo vent i razmišljam si da pustim grafulju da rikne i nadoplatim za 9800np. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Nemoj to napravit jer ce ti odbit reklamaciju. Radiej kupi za 10kn zvaku u linksu i stavi na nju, tak da ne skuze da je kuler bio mican, i odpelaj to do njih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Sannin
|
Citiraj:
zvaka=termal pad?
![]() |
![]() |
#15 |
Stane
|
Evo dobio sam novu (uspjeli su ju nabaviti)! Kada sam ih pitao sta je bilo, nemaju pojma! A izgleda da je memorija otisla! JAko lose iskustvo... ![]()
![]() |
#16 |
Sannin
|
rock on! ![]()
![]() |
#17 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
@Master Neo, šeteta da su nabavili jer bi inače dobio 9800np
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stane
|
ma ja sam i sretan sto sam i dobio tu istu novu! A izgleda da sam ju skurio! ![]() Inace sam skidao vent i stavljao vodeni blok , kada je otisla sam sa montirao vent nazad a jos sam i skinio onaj alumini oko GPu-a ! Nisu mi nist rekli za ventilator !
![]() |
#20 |
Stane
|
Isuse dal ti imas orginal ati Radeon 9700 no-pro sa Hynix 3.6 memorijom? de mi reci koje si biose modo na nju? I koliki ti je max oc
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
imam ja 9700 np s Hynix 3.6 memorijom!!! ne kuzim zas ti oces modat bios neki na grafu kad je možeš clockat pun kurac!!!! ![]() e nabavio sam uneral 2004. na 6 cd-a je!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Stane
|
ok. onda nema razloga da ju modam! Ja sam ju uspio natjerati na 380/336, a jos kada si kupim prozirnu bocnu stranu sa motiranim ventom, mislim da cu dobiti jos par Mhz-a ! A tvoj, oc?
![]() |
#23 | |
Sannin
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
ja bi htio kupit neki coler za grafu tak da mogu vise overklokat!!! mi možete reć neki dobar i cijene vodenog hlađenja za grafu?? max oc mi je 370/313!!! mogu ja i vise al u far cryu se pojave crte neke!!! u nfs stavim na 380/311 i niš nije, tak i u ostalim igrama!! e jel neko prešo far cry????? igram na veteran i mučim se i dođem do 13 levela koji se zove cooler i igra ribne!! jel ima neko isti problem?? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
Za grafu uzmi Zalman pasivnjaka ili ako nisi baš pri novcima Artic Silencera. Vodeni blok za GPU košta oko 200kn kod mystificatora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
kaj je po tebi bolje da uzmem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
Vodeno će te doći skuplje i ak ga već slažeš složi i za CPU. Uzmi najbolje zalmana i na bok stavi 12cm ventilator da piri po njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..ja nemam tih problema na 13 levelu,a imamo istu grafu samo moja nije clockana pa probaj na default...javi !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
ej ma nije to zbog grafe!!! nego neki bug!! dodem do one žene i ona u onoj sobi samo stoji i drži uperenu pušku prema zidu i nš se ne desi!!! tam lutam po sobi i nigdje niš?? si prešo to?? da na veteran jedva ubiš one mrge!!! probaj na veteran il ono zadnje pa budes vidio!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|