|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da li je moguće gledati televiziju na jednom monitoru i igrati igru na drugom
Ovako... Imam 2 monitora... sad na jednom gledam tv, a na drugom bi htio da mi je uključena igra... al kad mi je uključeni tv i pokrenem igru onda se tv zgasi, al se zvuk čuje... al nebi htio mjenjati program s kojim gledam tv, jer samo preko njega mi radi daljinski ![]() heh mozda imam malo prevelike zahtjeve, al bih bio jako zahvalan kad bi mi netko pomogao hvala EDIT: ovo bi trebalo u softwerski problemi ![]()
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Jednostavno kad pokrećeš igru nemoj ju stavljat u fullscreen, nego windowed. Malo jednostavno rješenje ali trebalo bi upalit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
bump... dal ima ko još kakav prijedlog?
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa drugi monitor staviš kao extended desktop, na njega odvučeš prozor od TV-a i tamo maksimiziraš, a na primary igraš igru... ![]() isto tako ako imaš dvije zvučne, možeš imati onda i dva različita zvuka na dvoja različitih zvučnika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa tak je, televizija je na drugom "extended" monitoru... a na primay igram igru... i onda kad ju pokrenem a televizija uključena zvuk od tv-a se čuje al prozor di bi trebala biti slika je crni...
![]() |
#6 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možda do leadtek drivera jer i ja sam pokušao igrat igru i snimat nešto na tv kartici, ali kartica nije dozvolila, javila je neku grešku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|