|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Radeon 9800 pro
Evo bio sam narucio 9800 pro ali sam brzo odustao kad sam vidio cijenu u LINKS-U,dakle uzet cu onu iz LINKS-A za 2k kn... Narucit cu je tek kad mi memorija dodje i kad prodan sadasnju. Moje pitanje je moze li se navedena modd-at u XT? I ima li netko neki link gdje je 9800 PRO usporedjen s FX 5900XT?
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
9800XT je clockana 9800pro, 9800pro opere 5900XT ( XT kod nVidije = SE kod ATi`jendako smeäe)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Uzmi ti Sapphira i vidit ćeš da nisi pogriješio čim u ruke uzmeš taj prelijepi,najbrži* crrveni komad hardvera... mhmhmnjnmh... *brža je jedino ta xt-ica ali zanemarivo u usporedbi s kolko je skuplja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
najbrza? Hm neznam kakva je u usporedbi s Asusom i Abitom
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa Sapphire je imao barem tri različite verzije npr. 9700. Razlika je bila u proizvođaču i brzini memorije, ja lagano sumnjam i u kvaliteti proca. Retail Sapphire u USA i EU i ono kaj se u većini nalazilo kod nas nije baš isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel to Sapphire samo prodaje BBA kartice jer je ova moja POTPUNO ista BBA modelu? Nisam ju stigo potjerat jer je ošla matična,ali kad dođe nova,pržim malu. Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 20.03.2004. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|