|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() prije je bilo ok,onda sam isao malo osvjeziti konfiguraciju,ja nisam nist dirao,sve radili profesionalci,uzeo sam novi lcd,stavili mi 512 ram-a novo napajanje,i novu graficku..i sad recimo gledam film i za 10 min se komp jednostavno restarta,nekad odgledam cijeli film i sve ok,a nekad se to desi,i sad se ja pitam sto bi to moglo biti,dal mi netko od vas moze pomoci...? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
opet jedno od onih pitanja.... a da napišeš koja je konfiguracija bila prije a koja je sad s novim komponentama? al izgleda da je napajanje preslabo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
prije je imao slabije napajanje i 256 rama-a,a novo je dodano: CAS power supply 400w,ATX-2,ram ddr 512,pc3200,graficka je vga agp nVidia gf 7600gs,a lcd je samsung sm206bw,proc. je stari-amd athlon xp 2500+ znam da vam to sve zvuci smijesno s obzirom na vase bijesne pile, al meni to cist dovoljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jucer gledao film i nista,danas gledao opet i nestala slika,a titlova je bilo,i nakon toga,zum,resetiral se,windovsi se podigli,i pisalo ono da posaljem report microsoftu..za poludit btw,kako,gdje,da provjerim temp,koje su normalne vrijednosti...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo mozes skinit program Everest pa samo s njim provjerit temp. http://www.lavalys.com/products/over...&ps=UE&lang=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
a zasto se to dogadja samo tijekom gledanja filma..? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |