|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
CCC host aplication has stopped working?
Pozdrav, muče me driveri za Radeonku, pa da pitam... Naime, riječ je o Radeonu 9600xt. Nedavno sam si na PC instalirao Vistu ultimate i skinuo sa Atijeve stranice najnovije catalyste. Kako sam ih skinuo, odmah sam skontao da ih Vista nije neš naročito doživjela. Naime, kada želim upaliti catalyst control centre, dobijem poruku iz naslova ove teme. Također, ta se poruka zna javiti i pri samom startupu Viste. Pod driver details u display properties stoji noviji datum drivera, točnije 1.11.2007, no aplikacije uopće ne love te drivere. Npr. igra Flight simulator X koja je made for Vista, u najvećoj rezoluciji i najjačim grafičkim postavkama izgleda kao da igram igru staru barem 6 godina. U čemu može biti problem? Fnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
1. ne koristi Vistu 2. nemoj niti pokusati instalirati vise Vistu dok ne izadje bar SP1 3. Koristi WinXP 4. Koristi Omega drivere za XP jer ti onda ne treba taj idiotski CCC i jos idiotskiji .net framework ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Neznam točno koji ti dio threada nije jasan? Ja Koristim Vistu i ne postavljam pitanje tipa ''što bi bilo u slučaju da koristim Vistu'', već je pitanje malčice drugačije. Korisnike poput tebe treba bannati s foruma, jer umjesto konstruktivne pomoći, nude nekonstruktivne kritike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
..koliko sam upoznat,r360 board ne radi sa zadnjih nekoliko verzija Catalysta..ja sam recimo 9550 i 9800pro gonio sa 7.7 uspješno..sa svime iznad je bilo problema...jesi pogledao možda u Release note-u? Da li podržava 9600 seriju? 7.11.. probaj ovako..nije preteško...instaliraj Driver Cleaner PRO...to prvo...drugo,lijepo u Control panel..skok do Add,remove programs..pobrišeš ATi drivere..restartaš komp...pokreneš DC Pro..još temeljitije ATi sekciju očistiš... onda dalje..skini neke starije Catalyste za 9600XT..to ti je moja topla preporuka..kartica stara 3,4g ne radi ništa brže sa najnovijim driverima..tako da je to teška zabluda..skini recimo 7.7...ti bi trebali biti dovoljni..jasno za Vistu skidaš..a ne za XP..da ne bude zabune..CCC nemoj ni stavljati..samo display driver... zadnja stvar..odi na www.guru3d.com i skini lijepo Ati tray toolse..tamo ćeš moći,tj. preko njih podesiti sve 2d,3d postavke..kao i taktove i brzinu venta.. CCC ti ne treba.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Wow, hvala. Ajd probam, pa javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se tice bana na forumu ipak bih trebao skupiti 10 infractiona da bi me se moglo odstraniti i da ne solim pamet vise. Nekom se svidja moj pristup, a nekome kao tebi ne. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
to šta piše da podržava 9XXX seriju ne znači da se ne ruše s njom..i da rade dobro..tako je pisalo sad i sa 7.11 da radi sa X1950pro AGP-om..a još uvijek se pola igara ruši.. ![]() 7.7 je rješenje..i ATT... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|