|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Ljudi da li je istina da ni 8800 gtx i 8800 ultra ne moze vrtiti crysis u max..... na rezi 1680 x 1050 ili mi je problem kod ostale konfiguracije? Please help!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemrem vjerovat... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
![]() Da prijateljiu ni je ne vjerujem ali tako je to!!! znam da bi trebo mozda imati neki monstrum od intela ali za 5 do 10 fps-ova mi se to neisplati neznam sta da radim lud sam sve igre rade u iberu ali hebeni crysis nikako jedino da smanjim rezu ali onda mi je slika mutna!!! lud ko siba. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne bi ti pomogao nikakvi montrum od intela - pogledaj zauzece procesora dok igras i primjetiti ces da imas i viska procesorske snage ![]() crysis je zahtjevan graficki toliko da nema kartice koja to danas moze provariti (ako zaboravimo sli/crossfire) na vrlo visokim postavkama. sto se meni osobno svidja, konacno je netko stao na loptu i pokazao svima koliko je sve to nabrijavanje procesora i svrsavanja na cetri, osam, sto jezgri nebitno, nedostajala su mi ta vremena ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da greg SE imas pravo istina je to sto si napisao ali pazi ovo frend mi ima intela 6600 quad core mb. je gigabyte p35 dq3 tak nesto i 2gb rama ocz. Kad upalimo igru i odemo na optimalne detalje cita mu na high a kod mene cita na medium!!! na rezi 1024 x 768. sta kazes na to? help!!! sto se tice xp i viste nema razlike u igri na tim detaljima i fps je isti bilo to na dx 9 ili dx 10 jer ultrica je takva da kod neces primjetiti razliku kod dx 9 i dx10 ( recimo rusenje performansi pod 10-tkom dx). |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ja ipak mislim da mi je to do maticne a ne do proca jer taj proc nije izasao bez veze mora biti hebeni razlog, ali nema veze maticna ko maticna meni je dobra i ja sam zadovoljan i nema smisla da je mijenjam radi jedne igre. a to sto se tice da ne postoji ni jedna grafulja koja moze igru pokrenuti u max to je istina ni 8900 gtx joj nece pomoci. Pozdrav treba ici i na sljaku ne. |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Evo i meni je stigao orginalni primjerak CRYSIS koji sam naručio prije nekoliko dana. Da igra je dosta zahtjevna, ali u kombinaciji sa X38, quadom na 3.6GHz, 8800GTX i 4GB rama meni radi dosta glatko na 1280x1024, 4xAA, sve (osim zvuka koji je na low) je na Very high na DX10 64Bit. Pošto trenutno imam integriranu zvučnu karticu, kad stavim i zvuk na Very high, onda dosta zapinje. Ljudi govore da X-Fi rješava i taj problem, pa kad mi dođe zvučna javim vam dojmove. Dakle, Crysis osim jake grafičke kartice zahtijeva i ostale jake komponente, ali samo za very high detalje odnosno DX10. |
![]() |
![]() |
#10 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
17-25 fps-a. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
"Malo" si promašio podforum, Lud76 ti je dao link pa tamo postaj...
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|